user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

ROBERTO ALCÁZARper què intentes girar sa truita i fer veure que jo no responc sa pregunta que, en realitat, jo t'he fet a tu i tu no has respost? Tan difícil és consultar es llibre que vares comprar ahir i posar dos noms? Ja t'he dit que, quan responguis sa pregunta que jo he fet primer, respondré totes ses que me vulguis fer. I, per què vegis que l'he llegit, (això de que té dues germanes també se pot trobar fàcilment per internet), te posaré més preguntes que no crec que surtin per enlloc d'internet: què nom es mecànic que li dona feina a Libèria? Com s'escapa de sa nau-galliner on està esclavitzat?

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsPiensa lo que te de la real gana pero tú tampoco respondes a la pregunta. Los interrogatorios en comisaría. Cómo se llaman las hermanas? Ya habrás tenido tiempo de llegar a ese capitulo, es de los primeros, o en català les han cambiado el nombre, Montse, Nuria, Roser...? Y no te sientas tan importante, para mí tu vida y tú tienen el mismo interés que las hermanas del autor.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

ROBERTO ALCÁZARmassa menyspreus i cap resposta per semblar creïble; jo t'he demanat què nomien ses dues germanes i no has sabut respondre. Per jo, no t'has llegit es llibre ni te'l penses llegir però, pitjor encara, no ets capaç de reconèixer-ho i t'amagues darrera menyspreus cap a jo. Quan vulguis, me respons què nomen ses germanes i jo te respondré sa pregunta que vulguis des llibre. Esperaré d'assegut.

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsHace mucho tiempo que acabé el Instituto y la Universidad. El interrogatorio y los exámenes para tus amigos, tu familia o tus alumnos a los cuales, por suerte, yo no pertenezco . Sigue en "es teu poble", no das para más. ( 3 comentarios para una sola respuesta. Hay nervios). Por cierto, todavía no has dicho el nombre de las hermanas de Alhassane. Pista: No son ni Shakira ni Rosalía, las únicas que conoces. Adéu, "lector de una tirada".

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

ROBERTO ALCÁZARsa presentació era a 19.30 h segons sa notícia, és a dir, fa 20 hores; fa 19 hores vares escriure: "ROBERTO ALCÁZAR | Hace 19 horas Heròdot d'HalicarnàsY tú sí?... Por que resulta que el libro se presenta hoy en una librería de Palma, espabilao." No trobes estrany que me diguessis això si ja havies anat a sa presentació i ja el tenies comprat? Per cert, per què dius que jo el vaig comprar per internet? Jo el vaig comprar a sa llibreria des meu poble; sembla que no acostumes a comprar massa llibres, tu, amb aquesta estranya idea de que no se pot comprar un llibre sense que s'hagi presentat...

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

ROBERTO ALCÁZARes nom des germà se troba fàcilment a internet; per acabar de semblar creïble, me podries donar es de ses dues germanes?

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

ROBERTO ALCÁZARui, excuses.

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsSeguí tu consejo y acudí a la presentación en Palma donde compré el libro. No compré por Internet como hiciste tú. Por cierto, la presentación fue entrañable. Aconsejo la compra y lectura de este libro escrito desde el corazón.

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsTe doy una pista: Hermanito es Alhassane y hasta ahí puedo leer.

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsDímelo tú. Pude ser que en la traducción al català no sea la misma.