user doom | Hace más de 13 años

Para me rio de todo: A ver si te enteras que de los que han conseguido plaza fija no había ningún caimán como tu dices, son compañeros que llevaban años opositando y aprobando sin plaza, además la gran mayoría era de Palma y desde luego no coleccionaban plazas fijas ¡Estás quitando el mérito a esos compañeros! Decirte que yo no soy parte interesada, pero me parece de poco compañerismo y desconocimiento lo que has dicho, además, los compañeros del CNP son excelentes (salvo excepciones contadas, que de gente tonta hay en todos los cuerpos) y hay muy buen rollo. Tus palabras no son objetivas.

user PL | Hace más de 13 años

PAU, està clar que no ets policia, si ho fossis no et voldria tenir de company per la teva manera de tractar a la gent, series un "marrón". NO ENTENC COM EL CONTROL DE ULTIMA HORA NO HAGIN ELIMINAT ELS TEUS COMENTARIS TANT DESPECTIUS.A més els teus comentaris poc tenen a veure amb la problemàtica de la policia.

user Pau | Hace más de 13 años

Val hagi Pau en aquest món porc La culpa de tot el tenen els polítics i aquesta merda d'estat, també aquests reis paràsits que xuclen més que una puça en un desert amb ells ens hem de queixar no amb nosaltres mateixos necessitem dir que no ha aquests desgraciats Necessitem unir-nos per a una millor nació amb més informació per al poble i lluitar contra aquests traïdors que ens xuclen la sangre.Cuanto ens costen aquests reis? Ningú parla d'ells sembla tema tabú, els reis van dir que donarien els 800 milions d'euros que van obtenir dels tiquets de venda d'entrada del museu del prat el 2009 a famílies necessitades .... has sentit que alguna hagi rebut aquests diners? mai. I els anys anteriors? on aquesta aquests diners? que control porta hisenda del reis? anem per favor.Estos articles també es poden llegir en diaris estrangers som i serem el fes-me riure d'Europa Pau per tu

user fvvv | Hace más de 13 años

Para Pau: Aqui el único subnormal eres tu, si de verdad eres Policía Local, desde luego tu no te mereces continuar en la plantilla y mucho menos el uniforme, aunque dudo mucho que seas policía con esa actitud tan hostil hacia los demas. Mejor cállate que no sabes de qué hablas. Eres un tontorrón.

user JS | Hace más de 13 años

PAU, jo no té insultat, només no entenc si ets d'aquí que diguis que el català no serveix per res. Si noltros no defensam lo nostro ningú ho farà, ademés la policia no només tracte amb estrangers si no també en mallorquins. Has escrit 5 comentaris criticant-me i amb paraules que surten del sentit comú i insultant a la meva família. T'has de posar més tranquil que jo no té insultant i la teva reacció ha estat desproporcionada, i si no entens la meva reflexió, dons t'ho hauries de fer mirar.

user Pau | Hace más de 13 años

JS: segurament ets un pobre diable il.lús que viu de mama i papa i no vol independitzar perquè viu d'ells com un paràsit, ui pobre nen petit, que et falta la teta??

user alex | Hace más de 13 años

la solucion a este problema y el de los policias turisticos se llama decretazo , o cos de guaita, ya veremos si la panda de incompetentes que hay gobernando lo ponen ya enmarcha o si tendremos que esperar a la proxima legislatura....

user Pau | Hace más de 13 años

Et poses de nom JC que vols dir fotut i sobat?

user Pau | Hace más de 13 años

Escolta tros de porc amb orelles em dic Pau perquè sóc de cognoms Mallorquines a més Inquera més que tu que ets un fill de gossa JS tros de porc, a més si tant saps català perquè no et queixes d'aquest diari que posa Ultima hora en comptes de Ultima hora, estem debatent una mica lògic, sinó perquè creus que els Suecs estudien simultani Anglès? Perquè saben que només amb el suec no van enlloc, ets un tros de cap de porc ime cago en el teu morts fill d'una grandíssima puta segurament la teva pare es folla bé i et vas enamorar d'ell i ara que el teu pare a començat a violar els teus cosinets aquestes super frustrat .

user JS | Hace más de 13 años

PAU, mescles ous amb caragols. Si tanta ràbia et fa el català dons perquè no uses el nom de PABLO en lloc de PAU