user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

HelenaQuins condicionants va posar sa teva millor amiga sobre ses característiques de s'infant que estava disposada a adoptar?

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Joan15què té a veure s'any electoral amb ses entrevistes a famílies? Si realment estàs en procés d'adoptar sabràs que en tot es procediment no intervé cap polític, només ses tècniques d'adopcions. Tots aquests comentaris teus no s'avenen gens amb sa realitat d'un procés adoptiu; sincerament, crec que es teus comentaris només cerquen intoxicar.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Joan15per què no? Amb aquesta afirmació tornes a posar ses necessitats de ses famílies que volen adoptar per davant de ses necessitats dets infants. A més, sa família que més temps que va començar es procés (que no vol dir que estigui esperant), en fa sis, d'anys. Per què xerres de deu, tu?

user Joan15 | Hace un año

HelenaNo se atreven a entrevistar a familias q hace años y años que esperan!! Helena, eso no interesa y menos en Año electoral!!!! Una pena!!

user Joan15 | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsCap ni un!

user Joan15 | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsD’acord, pero no poden tardar 10 anys!!!!

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Joan15I crec que és important ressaltar que s'objectiu des procediment d'adopció, perque tenc per mi que no ho tens massa clar, és trobar sa millor família adoptiva per cada infant que no pot seguir amb sa seva família biològica, i no que ses famílies que volen adoptar hagin d'esperar poc; es focus s'ha de posar en ets infants, no en ses famílies que volen adoptar.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Joan15No m'has de demostrar res a jo, però si fas afirmacions sense aportar ses dades que les facin creïbles t'exposes a que qualcú que no se creu sa primera cosa que llegeix sospiti que, darrera es teu "cas particular", no hi hagi res més que simple propaganda ves a sabre amb quina intenció. Si comentes de bona fe, no sé quin motiu hi pot haver per que no vulguis dir quins condicionants heu posat.

user VellMarí | Hace un año

Massa traves i massa obstacles per aquest tema , per lo de sempre: institucions/organismes inútils i ganduls.

user Helena | Hace un año

Mi mejor amiga estuvo 6 añoooosssss esperando una asignación, finalmente acabo abandonando el proceso… tristemente… Ahora lo que debería hacer Última Hora es entrevistar a padres en espera de asignación o que hayan adoptado un niño a ver qué opinan… 😂😂. Ánimo a todos los padres en proceso de adopción porque madre mía…que desastre…