user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídoevidentment, es meu comentari anterior anava dirigit a tu.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

A jo me sembla evident que tu defuigs es debat i te limites a amollar sa teva consigna política i partir; abans, almanco dissimulaves i deies que sempre responies però, d'un temps ençà, amolles sa consigna i desapareixes. Se t'està fent llarga sa campanya electoral?

Mallorquí i espanyol! CatalansGoHome | Hace un año

Cuando se habla de legalidad, no hay que olvidar que en 1939 en Alemania era totalmente legal, fusilar a judíos por estar en contra de una ley. Y en muchos países hoy es ilegal. Ser homosexual. Porque lo diga la ley no significa que sea correcto. Sobre todo si la ley la emiten unos radicales.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsSi es cierto y este señor a sido muy COHERENTE DIMITIENDO . Pero FUE COHERENTE EL PSIB EN SU MOMENTO ? No hace falta que conteste EVIDENTEMENTE EL PSIB NO FUE COHERENTE O NO SE ENTERA DE NADA.

Travis Travis | Hace un año

SiurelletNo me confundo. No tengo nada en contra de que una pareja homosexual cree una familia a través de gestación subrogada. Venga de USA o Honolulú. Es más, lo apoyo. Lo que haya hecho Ana Obregón, me importa un bledo. Lo que no me importa es que la progresía de este país que tanto defiende a los homosexuales, los insultan por tener hijos por gestación subrogada afirmando que es violencia contra la mujer. Los mismos progres de la “Ley del sí es sí”. Vamos, que ni defienden a los homosexuales ni a las mujeres. Pero vamos, tú lee lo que te apetezca 😂

user Carpe Friend | Hace un año

La mayoría de las retiradas de niños a sus padres son por motivos económicos . Paradójicamente el IMAS se embolsa del estado 4000 euros al mes por cada niño que tutela . Con la mitad del dinero la familia original podría sacar adelante a ése niño sin necesidad de traumarlo de por vida .

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Cansado de este circotu ho saps? Jo no ho sé; jo no he prejutjat: quan ha estat públicament notori que el PSOE condemna sa maternitat subrogada, ell ha dimitit. Això he comentat jo. Si tu ja sabies que ell ho sabia, entenc es teu comentari; si no ho sabies, prejutges i no entenc es teu comentari. Per una altra banda, tots es candidats de totes ses llistes han d'estar d'acord al 100% amb sa ideologia des partit amb el qual se presenten? És un debat interessant; jo m'inclinaria més pes no, però entenc que hi hagi gent que pensi que sí (i m'agradaria sabre què opinen, idò, de sa moció de censura de VOX amb en Tamames de candidat, per exemple). En tot cas, sapigués o no n'Oriol Lafau que el PSOE condemna sa maternitat subrogada i considerés o no que un candidat ha de concordar al 100% amb sa ideologia des partit, crec que és evident que ha dimitit, cosa poc habitual en sa política espanyola, i crec que ha estat molt intel·ligent en protegir sa seva vida personal de sa cruenta i despietada manera de fer política a Espanya, on s'atac personal és habitual en lloc des debat propositiu i sa voluntat d'arribar a acords. Bé, me sembla interessant que responguis a si sabies que n'Oriol Lafau era conscient de sa posició del PSOE respecte a sa maternitat subrogada i que responguis a si te sembla que tota persona que vagi en llistes ha de complir, al 100%, sa ideologia des partit (i, si és que sí, un petit comentari sobre en Tamames i VOX també me semblaria interessant).

user Aurora Picornell | Hace un año

Ho trob un gest molt honorable. Si es contradiu amb els valors del PSOE, és molt coherent que dimitesqui. La llàstima és que es perd un professional molt competent i que hagués pogut aportar molt. I els que diuen que els polítics estan en política "para forrarse" i per un càrrec, és evident que es refereixen al PP o VOX, perquè en molts de casos com aquest s'equivoquen de mig a mig

user VellMarí | Hace un año

doncs aquest senyor ha estat coherent, així que és absurd les invencions que s'inventen per aquí baix el parell dretonarros radicals, q han de recórrer a demagogia baratutxa i mentidetes per poder atacar un acte de renúncia totalment coherent i legítim.

Cansado de este circo Cansado de este circo | Hace un año

cabrianesSí que sí. Aún así, aunque esté prohibido en nuestra querida ESPAÑA, hay partidos que o no la condenan (como CIUDADANOS cuando no hay lucro) o que no se definen sobre este tema (como el PP). En este caso el PSIB es claro y cristalino, ¿y este señor se presenta en sus listas?