user Mediterranean | Hace 4 meses

Claudio Ranieri, si llegeixes s'article, diu clarament que va baixar i participar en socórrer a la víctima, i al quedar assegurada en espera d'ajuda, va apropitar per fugir amb s'excusa d'apartar s'autocar. No el defenso pas. Fort per borratxo, PERÒ socorrir, va socórrer a la víctima.

user Mediterranean | Hace 4 meses

Guille, si poguessim fer un control sorpresa a tot el col·lectiu conductor, especialment al sector de transport de persones, i/o d'atenció ciutadana, FLIPARIEM. De be segur que et baixava bastant aquest 99.9% que afirmes sense cap prova ni una.

user Mediterranean | Hace 4 meses

Anti-Españolisto, encara que no defenso pas a aquest irresponsable, no és vera que fugís deixant-la ferida. Llegeix s'article, que diu que va baixar, ajudar a socórrer la víctima, i ja posada en posició de seguretat d'espera dels sanitaris va aprofitar per dir que anava a apartar s'autocar del mig , i va ser quan va desapareixer. Així que socórrer va socórrer, però veient que en pocs minuts arribaria s'autoritat i li passarien test d'alcohol-drogues, i que donaria positiu, va fugir.

user Mediterranean | Hace 4 meses

L'únic "positiu" aquí per a ell, és que va socorrir a la víctima.

user cabrianes | Hace 12 meses

Vicent Martínsi, pero 12 horas después aún da positivo y en drogas creo que son 2 ó 3 días.

Anti-Españolisto Anti-Españolisto | Hace un año

El ser gallina y darse a la fuga dejando a una persona herida atrás es la tipica mentalidad "sálvese quien pueda" del españolisto

user afb | Hace un año

Veo que en las empresas de transporte son poco escrupulosos a la hora de contratar al personal.

user David | Hace un año

RurreY si otra persona sopla por ti? o soplas con algo que sopla aire? Por eso los españoles no están en la lista de innovadores...pero buen idea!

Vicent Martín Vicent Martín | Hace un año

Això és una solució que es fa habitualment per rebaixar sa condemna, ja que és més greu atropellar a algú anant gat, que fugir de s'accident anant sobri. Si fugen i s'entreguen quan ja els ha passat s'efecte de s'alcohol o sa droga, no s'els pot acusar d'anar beguts. Llavonses, només els condemnaran per omissió de socors, que es considera més lleu. Per això s'han de corregir ses lleis, per a que no facin això. Ha de ser més greu fugir, que socórrer begut a s'accidentat. Mentre no ho facin seguirà passant això, que tan de moda està.

Rurre Rurre | Hace un año

MarOpinar sin saber. Deporte nacional. Lo que tendrían que hacer es implantar ya el etilómetro en el sistema de arranque. Positivo en alcohol, el vehículo no arranca. Fin de la historia.