user salva | Hace más de 7 años

" A la vorera de mar, al costat d’on pixen Sa Riera i es Baluard, prop de les icones fantàstiques com Sa Llonja o La Seu, restarà aquest projectil altrament consagrat, i tan lleig també sense àguila, jou, fletxes i proclames." (Andreu Manresa a EL PAÍS, 11-2-2010)

user Joan Miraprim | Hace más de 8 años

Qui diu que hi ha apología de violencia feixista en el monument de sa Feixina, un edifici sense cap inscripció, que no diu res, de parets llises, té un greu problema de sensibilitat i ment retorçuda, hi ha que tenir molta imaginació per veure opologies i altres coses rares. Jo pas cada dia per davant per anar a ca meva, des de nin, i no em diu res.

user Pepe C. | Hace más de 8 años

Toda la gente que habla de fascismo en este tema, son intransigentes y no demócratas, además de mal informados sobre este tema. Yo he visto la exposición de ARCA y aconsejo que antes de insultar vean el buen trabajo de esta entidad sobre el tema, nada partidista y sin defender valores franquistas o ideológicos.

user Bar Rubí | Hace más de 8 años

L'apologia de la violència feixista sembla que no hi és al codi penal, per això els carrers són farcits de farramalla cavernària. VERGONYA!!!

user Ariiba CARCA | Hace más de 8 años

Cara al sol con la camisa sucia ...............

user Maria | Hace más de 8 años

Es sap que aquest monument perteneix a una determinada època, gens agradable però es el que va passar i ja està . A Alemanya vaig visitar camps de concentració on varen passar barbaritats i allà estan. Va passar i no s'ha d'oblidar perquè no se torni repetir.

user balearico | Hace más de 8 años

Nada nada a quitar todos lo que Franco impuso....y la paga extra del 18 de Julio también.??????????????????????????????????????????''''

user Juan P | Hace más de 8 años

En estos foros se emplea reiteradamente las palabras facha, fascista y dudo mucho que quien la emplea sepan bien lo que significan

user Cock&Roi | Hace más de 8 años

La seo está sobre la antigua mezquita que se tiró abajo por los fascistas imperialistas catalanes, habrá que tirarla abajo también ¿no? Eso será siempre así y no cabe verlo de otra manera, y ahora ¿a quien le tengo que dar 1 euro por derechos "intelectuales" de los que dicen que aunque el monumento de sa feixina cumple la ley de memoria histórica sigue siendo facha?

user @john kruger | Hace más de 8 años

com que el PP no fa res????? se fa fotos davant del monument franquista per si de cas algun despistat encara no sabia que són els hereus ideològics de la dictadura.