user JACK TORRANCE | Hace un año

Iván Sevillano, el hombre que (se creía que) sabía demasiado.

user afb | Hace un año

JdsVFa uns 40 anys i durant 3 vaig anar amb bicicleta de ca meva fins a s'institut. Feia devers 8 km. cada dia entre anades i tornades. No existien carrils bici ni s'havia de dur casc i no me varen atropellar mai però feia cas de ses normes de circulació, entre elles anar vorera, vorera, per no molestar es cotxes. Ara, molt de carril bici, molt de casc, molt de reflector i també molt de ciclista que fa es gambirot i qualcún que l'atropellen per culpa seva.... I lo de sa carretera Felanitx-Manacor, està feta un desastre (i no és s'unica) però se veu que hi ha eleccions d'aquí a 2 mesos i ara se donen pressa.

user JdsV | Hace un año

toniPerque volem carril bici? Per consumir més territori i que surti l'obra més cara? No hi ni un ciclista que circuli pels carrils bici que hi ha fets. Ni tant sols pels arcens.

user VellMarí | Hace un año

Vatuadei, ses fotos aèries ja mostren més carreteres i edificacions que no terra, coi !

Cock&Roi Cock&Roi | Hace un año

Si a Franco le llaman fachapantano a Sevillano habrá que llamarlo rojorrotonda. Queda inagurada esta rotonda.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Tras años de espera ELECCIONES!!!

user Borja | Hace un año

Uso esta carretera a diario , y no solo hace falta la renovación del firme, deberían aprovechar para hacer un proyecto más de a largo plazo, cruzar la isla en diagonal , es decir de Felanitx a Alcudia es un reto , todo se conecta desde Palma y hacia Palma, la carretera de Felanitx - Manacor deberían hacer un espacio para ciclistas y además puntos seguros de adelantamientos como ocurre en la carretera de Campos - Felanitx, hay mucho conductor demasiado lento sobretodo por Manacor, también deberían solucionar la variante de Felanitx hacia Manacor , hay mucho camión y tardas 15' para poder salir de Felanitx

user navegant | Hace un año

RicardoQuan no es te en compte a tots els potencials usuaris d'una carretera, també vianants i ciclistes, els redactors en son també responsables.

user Jtresydos | Hace un año

Adiós, si se encarga este tal Sevillano adiós, tot lo que toca ho desbarata, millor esperar un nou conseller que tenguibal al manco un minim de coneixements en mobilitat.

user Realista | Hace un año

RicardoSi una cosa tenc és que SEMPRE RESPETO LA VELOCITAT I TOTES LES SENYALITZACIONS. MAI M'HAN POSAT CAP MULTA AMB MÉS DE 25 ANYS DE CARNET!! NO ME VENGUIS A DONAR LLIÇONS DE COM CONDUÏR. APART FAIG FEINA EN TEMA DE COTXES. Així i tot encara que respetis la velocitat quan passes per un tros que l'asfalt està tot romput el volant comença a fugir-te i tremolar de les mans. No defensis aquesta carretera perquè no tens raó. Aquella carretera és un desastre. Com sempre vaig totsol amb el cotxe no puc fer cap video però si hagúes vengut qualqu amb jo li hagués fet gravar el volant quan passes per les zones més fotudes veurieu que lo que dic no és mentida!