user Mtorres | Hace un año

Que pasa cuando no sale ni un hueso y se dan cuenta de que los 300mil euros destinados a la operacion solo han servido para mover arena?

MarBosch MarBosch | Hace un año

afbAmb una diferència: el règim legítim de la II República perseguí, condemnà i fins i tot empresonà a persones per abusos a víctimes i sinó, ho féu el règim que seguí; per contra el bàndol golpista ALENTAVA les barbàries comeses i proves en pots escoltar, basta que escoltis un poc les paraules que per radio amollava cada dia en Queipo de Llano alentan a violar, torturar i assassinar (literalment); i al nord tiees en Mola que no li anava al darrera i aquest règim MAI condemna ningú per aquests fets, ben al contrari, els premià amb medalles i ascensos. I ben d'acord amb el que diu en @Rodrigo Santos, us atrevirieu a dir el mateix de les víctimes d'ETA?, o per exemple del cas de na MArta del Castillo? o de na Malen Ortiz? que es deixàs de cercar-les? Jo NO, perquè entenc que les famílies arrosseguen un dol i patiment que és mol difícil tancar.

user Rodrigo Santos | Hace un año

dmollfDiria lo mateix si fossin víctimes d'ETA? I també dels seus homenatges, indemnitzacions, monuments i commemoracions? O és que hi ha categories de víctimes? Lo que és vomitiu és que els militars encara ocupin la casa espoliada de n'Emili Darder, que els familiars han donat a l'ajuntament de Palma.

user hprapita | Hace un año

@ Juan. Como tú bien sabes hay comisiones.

user afb | Hace un año

MarBoschPer a a tu no ho sé, però per mi tan malament, excessiu, etc. està, per exemple, que es franquistes matassin un funcionari només perque hagués tret sa plaça en temps de sa República (si se va donar es cas) com que es milicians violassin i matassin a una monja (que hi va haver molts de cassos com aquest). Deixant a part si es govern de sa república era legítim o no i es motius que varen tenir uns militars per pgar un cop d'estat, una guerra és una guerra i animalades en fan es dos bàndols. Fins i tot, ara amb sa guerra d'Ucraina.

user Esdes | Hace un año

Como se nota por aquí al multinick manipulador de opiniones y votos. JAJAJA. Trabaja a destajo para blanquear y suavizar la barbarie y crímenes fascistas. Qué cara más dura, oye.

user por dioss | Hace un año

De verdad tenían que ponerse ahora que empueza la temporada turística?

user Ok1 | Hace un año

KaplanA ver si aprenden...

MarBosch MarBosch | Hace un año

Quan llegeixes comentaris com "a la guerra civil no hi havia dolents ni bons...", per exemple, i només cal recordar que qui va donar el cop d'estat foren els feixistes... A Alemanya es condemnava (no sé si encara segueix) a cursos de reeducació antifeixista on directament els duien a camps d'extermini i a camps de concetració mostrant-los documentació, proves, ... sobre el que va fer el feixisme i les seves conseqüències.. Ho dic perquè molts comentaris a aquesta notícia serien condemnats a Alemanya, la llàstima és que a Espanya tenen "bo" en la judicatura i la fiscalia.

user Realista | Hace un año

Aurora PicornellI tu què saps? Hi eres? Ho vares anar a veure o demanar en els familiars? Vares anar a les tombes per saber? Segurament que no! Deixau ja aquest tema i en els morts tranquils. Molts d'aquests que cerquen ja ni són familiars directes. Ja me diran tots aquests polítics que surten que han d'anar a saber de la gent si molts d'ells ni saben a on tenen la mà esquerra! Tot és per fer-los la pilota i aconseguir vots. Una vegada hagin obtingut el seu premi els deixaran tirats com ja varen fer antigament els que deis "fatxes" però aquesta vegada seran els d'esquerres!! Quin fàstic me fa tot això!