user guaita | Hace un año

!!!AY, AY!!! YA TIENEN OTRO CHIRINGUITO LOS ARQUEOLOGOS!!! SE VE QUE SE APROXIMAN LAS ELECCIONES Y ESTAN PRESIONANDO PARA CONSEGUIR CONTRATOS A LARGO PLAZO!!! PODEMOS EXCAVAR TODA PALMA A VER SI ENCONTRAMOS ALGO!!!

user VellMarí | Hace un año

Tampoc us flipeu, no?

Rafael Rafael | Hace un año

Me parece muy buena iniciativa. Ojalá se lleve a cabo

Jubilado Jubilado | Hace un año

Pues no sería mala idea que hicieran algo similar a lo que hay en la Bebelplatz de Berlín. Hay enterrada una biblioteca, vacía de libros, iluminada durante la noche y que se aprecia a traves de una ventana transparente. Conmemora la quema de libros que se produjo en dicha plaza por parte de los nazis. También hay algo similar en la Catedral de Palma donde se puede apreciar restos, creo, que de una antigua mezquita. ¿Se imaginan, poder caminar sobre los restos de la antigua muralla iluminada en la noche?

Interventor Interventor | Hace un año

Muy buena idea, limpiar las cuatro piedras y en vez de baldosa unas tapas de metacrilato transparente con luces led de colorines.

user Ok1 | Hace un año

Se debería intentar du recuperación como se está haciendo en la plaza porta des camp junto la gasolinera de las avenidas. Está quedando espectacular.

user Piruli | Hace un año

Una protección transparente? A saber lo que duraría ante los ataques de los vándalos. No lo acabo de ver.

user Lectora | Hace un año

Molts quan viatjam.mos agrada veure el patrimoni històric de les ciutats i pobles. Per tant, pensam que als nostres turistes també els agradarà veure que Palma té vestigis històrics que val la pena visitar i de passada animar el comerç i la restauració. I no, Tià. La murada no és del temps dels "monos" com dius tu suposant que te refereixes a homínids anteriors a la nostra espècie. Perque aquest tros data d' entre el segle XVI i XVIi. Però si se trobassin jaciments paleontològics també els rebriem.amb molt d'entusiasme, perque sabem que seria molt bó per a la nostra ciutat i per la nostra illa.

Ya les vale Ya les vale | Hace un año

Joe, si patinaba la pizarra, con el cristalito ni te cuento... Mejor una visita guiada al parking de las ramblas.

user gamberro | Hace un año

ARCA són opinions i opinions inconnexes i oportunistes i se creuen que en saben més que els demés. Si tan interessats estàven en preservar o mostrar les murades perquè no van fer una proposta tècnica fonamentada i sèria abans d’iniciar les obres? Tothom sabia que la murada està allà… una proposta tan vaga de conservació mostra el nivell que tenen, que ho facem 4 opinadors com a comentari de bar val, però que ho faci qui s’autoproclama defensor del bongust de la ciutat té delicte. No sé perquè se’ls escolta tant, res del que toca millora, ARCA va aturar 4 anys una nova il.luminació de la Seu, va fer que invertíssin en Jacint Verdaguer en comptes d’Aragó xq la seva cap hi vivia, va recolzar la prohibició de piscines als terrats que donava una plusvàlua brutal als inmobles, va en contra de canvis d’usos que farien rendible actuacions a edificis històrics defenestrats (molins del jonquet), fa protegir casutxes sense interès a Avda Argentina, va en contra de mesures compensatòries d’edificabilitat en rehabilitacions del casc antic, etc… això és ARCA.