Mirandes Racing Cartagena Cornella Jordi R. Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella | Hace un año

CiutadàDemostra lo que dius. Jo insultar? On?

user Ciutadà | Hace un año

Mirandes x2 Racing, Cartagena y CornellaJo som mallorquinista i deman perdó a tots els balearicos per els insults i befes que fa aquest que firma com a mirandes x2 etc, afortunadament no tots som com aquest, però mala gent n'hi ha per tot, no sé com no veu el ridicul que fa.

Mirandes Racing Cartagena Cornella Jordi R. Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella | Hace un año

RealistaVeig que se matematicas no son es teu fort. Si l´alrmeria guanya a n´el Cadiz, el Cadiz esteria 5 punts, Si el Getafe gonyes a n´el Sevilla, el Getafe esteria a 4 punts. Sempre que el Mallorca no puntui. No se d´on treu que esteriem a 3 punts des descens.

user Realista | Hace un año

Mirandes x2 Racing, Cartagena y CornellaNo sé que te fa tanta gràcia? Tu has vist el Mallorca a on està? Perquè si no t'has donat compte per darrera vos venen el Sevilla i el València. Si la setmana qui ve no guanyau al Betis vos possareu a 3 punts de baixar a 2ºA!!!!!!!!!!! O sigui que convendria no fer tant de beneït no sigui cosa que encara te'n duguis un bon susto....... Encara vos queden partits com anar dins Barcelona, dins Atletic de Madrid, vos han de visitar equips com Bilbao i València....! i encara heu de jugar contra tots els que vos van darrera a 1 o 2 punts de distància! Com no els guanyeu (jo no dic que perdeu) vos ficareu amb un bon merdè!!

Mirandes Racing Cartagena Cornella Jordi R. Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella | Hace un año

Cap amuntQuant el Mallorca anava malement, que estava a punt de baixar, en Trinxet, Berbenaitor i n'Antonio, estrave dia sí i dia també a n'és foro del Mallorca, a riure de sa situació. Ara que el Mallorca va be i es seu equip no no diven ni mu, estan ficats a sa cova, esperant que es seu equip guanyi. S'ho tenen ben merescut

user Jutipiris | Hace un año

Cap amuntIdò a mi no m'ha fet gràcia mai, per molt mallorquinista que sigui. I no és perque trobi que la rivalitat ben duita no és bona, sino perque té molt poca gràcia i, sobretot, és molt poc original. Sempre, sempre diu lo mateix: Que si en Fulano es un gran tipo y tiene grande el corazón . I uh,uh, Sempre lo mateix. Sempre, diumenge rera diumenge, repetint lo mateix. No se qui li deu riure les gràcies, però vaja, és molt pesat, però molt.

user " Sito " | Hace un año

Mejor retirense, asi no harian el ridiculo.......

user Cap amunt | Hace un año

Mirandes x2 Racing, Cartagena y CornellaTrob que te pases un poc. Jo sonc mallorquinista i me sap greu que te nen fotis des Baleàricos. Es primer día me feres un poc de gràcia, despres me comensares a fer pena, are me comença a fer un poc de vergonya. El Baleares es un equip mallorquí que mereix tot el respecte del món.

user Mallorqui_de_Mallorca | Hace un año

Gracias Onésimo.

Mirandes Racing Cartagena Cornella Jordi R. Mirandes x2 Racing, Cartagena y Cornella | Hace un año

Salam AlaikumVamoooos💪💪💪. Estamos más cercar de ver al Baleares en Segunda