Mallorquí i espanyol! CatalansGoHome | Hace un año

Lectora… 7 anys de esquerrá I esteim tant bé …. 7 anys …. I tot lo que es fa es cara a la galeria …. Prometre prometre i prometre ….

user Fritz | Hace un año

PereQue parentesco familiar tenemos, de parte de madre o padre?

user Fritz | Hace un año

PereYa somos dos tontos , tú y yo

user Lectora | Hace un año

Com així, els de les dretes només vos en recordau de les goteres de les escoles públiques, o d'ajudar a la gent pobra, quan governa l'esquerra i fa coses bones? Més valdria, que ho haguéssiu pensat quan governava el PP, que els doblers públics s'en anaven cap als comptes corrents dels vostros polítics, que no hi havia doblers per a res ni per a ningú més que per ells .

user Pere | Hace un año

FritzEse antepasado tuyo (si realmente existió) seguro que no sospechaba que iba a tener un descendiente tan ton.to

Alfa 7 Alfa 7 | Hace un año

Y los gastos que ha producido eso lo va a pagar la familia o nosotros??

user Lectora | Hace un año

Felicitacions al Govern per aquesta feina tan dura com necessària, per tornar a les víctimes del colpisme i del franquisme, la dignitat que els havien arrebatat els seus botxins. I als que protesten i remuguen perque no ho volen, i diuen que els franquistes patiren més, vull dir-los que s'estan retratant bé. I que els soldats del bàndol mal anomenat nacional, que anaren forçosos a la guerra i els mataren o tornaren malalts o mutilats, també son víctimes dels colpistes insurrectes i feixistes aliats de Hitler i de Mussolini, no dels que lluitaven per defensar la democràcia i la seva legitimitat. Si almenys callàssin i fossin conscients de que els dolents eren els seus, no quedarien tan malament

user afb | Hace un año

Bernat de Son CrespíI si aquests doblers de ses fosses se destinassin a arreglar goteres i sistemes de calefacció de ses escoles, es nostres fills que ténen tota una vida per endavant no tendrien fred dins ses aules i passarien més gust d'anar a escola, per exemple.

user Victor Octavio | Hace un año

Podemos estar contentos. Este es el motivo por el que a partir del lunes la bolsa subirá y bajarán los precios de la energía, carburantes, vivienda y artículos de primera ncesidad hasta por debajo de como estaban antes de la guerra de Ucrania.

user Fritz | Hace un año

Un antepasado mío fue con Cristóbal Colón a descubrir América, fue prisionero de los Mayas y fue sacrificado a los dioses, puede este gobierno recuperar su cadáver para darle un santo entierro y descanse en paz entre sus familiares