user Mallorquí | Hace más de 8 años

Curiosamente han vendido trenes con motor diesel a FRANCIA. Ahora resulta que somos más modernos que Francia. Curiosamente el problema suele ser eléctrico, para estos que están tan interesados en la electricidad que comprueben como se genera y lo que nos cuesta. Tanto da que sean antiguos como modernos, la cuestión de la suciedad no depende de la edad, más bien de las lumbreras y dirigentes de SFM, Serveis Ferroviaris de Mallorca.

user @Mare meva | Hace más de 8 años

Tot aquell que defensa els interessos de la nostra comunitat és, segons vostè, defensor del "pacte"? Idò no. El pp és nociu a aquests interessos i el pacte només és un mal menor per evitar el mal major. El dia que aquestes illes nostres tenguin un instrument polític que les defensi de bon de ver de l'abús radical que el centralisme espanyol en fa des de fa segles podrem celebrar que tenim qualque cosa que no és tristament només UN MAL MENOR.

user pere | Hace más de 8 años

abans pp ara pacte ...tot es el mateix a mallorca als serveis son de tercer món, no se com encara ve gent a l' illa.

user Mare meva | Hace más de 8 años

Quants d pacte-opinadors que boten a sa mes minima en defensa des govern i atacant a qualsevol que gosa criticar-los o protestar. Recordau lo que posaveu sobre es ppopinadors? Ido vos podeu aplicar es cuento.

user @Pau | Hace más de 8 años

On posa "ser dia" vol dir "serveis"

user empipat | Hace más de 8 años

je je..........viva el Pacte!!!! y sus adláteres!!!

user nofret | Hace más de 8 años

ningú posa en dubta que els tres electrics son més eficients, nets i segurs. s'ha de electrificar tota la linia i deixar per a la història les maquines diessel.

user Pau (de veritat) | Hace más de 8 años

I els que parlen de la gestió de SFM no diuen res de les nefastes accions d'en josé ramón orta en l'anterior legislatura, falses acusacions que li varen valer la reprimenda del jutge, va deixar la caixa buida, un caos laboral i manteniments més que defectuosos.

user Pau (de veritat) | Hace más de 8 años

Per aquí hi ha un "Pau" que no és en "Pau". Com que fa poquet que el veig per aquestes pàgines i si realment aquest és el seu nom li demanaria que modificàs el nick, no fos cas que se creàs cap "confussió". Gràcies. Si no hagués estat pels doblers promesos per madriz que en baussà va deixar perdre i la destrossa (i tirar els nostres diners) que va fer amb la via verda haguessim pogut acabar les obres del tren fins Artà i l'electrificació de la línia. Si no record malament els trens ja els tenim.

user @Pau | Hace más de 8 años

A la península, mantenen ser dia públics deficitaris amb els imposts que se'n duen de ca nostra. I aquí no podem pràcticament ni fer un badall perquè les arques queden buides.