user Mallorquinerrante | Hace un año

Personalmente creo que no se deberia poner una estatua a Don Rafael Nadal. Por una sencilla RAZON. Todos sus Hatters tendrian a donde ir a escupir. Don Rafa. Con O sin estatua. Hay mas que te respetan y te quieren que la minoria que te odian. VAMOS RAFA. VAMOS RAFA.

user Virot | Hace un año

MorganfreemanUsted habla por hablar, que Rafa Nadal tenga un Aston Martin o 10 Ferraris no afecta a su forma de ser, sino a la de los que lo critican, para usted si Rafa fuera en un Vespino ¿sería más próximo ? Lo del catamarán ya es de traca, bulos tras bulos, se nota que usted no es de la zona...

user Ca de bestiar | Hace un año

Que le regalen un espejo, es lo mismo y más barato.

user silena | Hace un año

Los que critican al tenista seguramente no han destacado en nada en su vida,es muy fácil criticar ,seguramente por envidia o frustración ,este chico se lo ha ganado a pulso llegar donde está ,es un genio ,se merece esta estatua y mucho más,hay que estar orgullosos de que sea mallorquín .

user King Pepet | Hace un año

Vaja horterada

user Felipe Martinez | Hace un año

e nen timoner ¿ni han feta cap?

user Lectora | Hace un año

A Manacor que ho decideixin els manacorins, però a Palma podria tenir un espai junt amb tots els altres esportistes destacats nostros de totes les èpoques, a un museu de l'esport, que se podria fer adosat a la façana del camp del Lluís Sitjar, que sicí t tindria un motiu més per ser conservat.

user Morganfreeman | Hace un año

Jo no estic en contra ni a favor, és un tema de Manacor, i jo sóc de Palma. Ara bé, durant molt de temps jo havia d'anar a la feina a Madrid quan en Nadal era jove, havia guanyat un o dos RG, i era molt curiós, per què tots els què parlaven d'ell resaltaven que era molt senzill i proper, com si el coneixesin, quan jo ja estava fart de creuarme'l a Manacor conduint un Aston Martin. No dubto de les seves qualitats excepcionals en el tennis, però crec que el seu oncle Toni ha sabut crear una imatge maketiniana perfecta del seu nebot, una mica com el "rey campechano", però d'humil no té rés, de fet, actúa com un nou ric, ampliant amb favors l'escola, creant una escola privada per gent rica, comprant un catamarà que va exigir ampliar l'entrada del port de Porto Cristo per què no hi cabia, cultivant la relació amb el rei Joan Carles i la dreta més espanyolista (i ho ha fet perfecte, per què el ténen com el seu ídol total), etcètera. I no ens enganyem, és un fóra de sèrie a l'esport del tennis, però no és que hagi fet cap aportació a la societat, com tampoc els futbolistes i altres esportistes, que d'estudis van més aviat justets. Però ja dic, Manacor té tot el dret del món a pagar el que trobi oportú. Salut.

user Torero retirat | Hace un año

Crec que la millor opció és refusar a aquesta estàtua. És més ( sent d'esquerres jo mateix) crec que la prepotència d'el senyor batle juntament amb les ganes de figurar del mestre Nadal ( ple de cartells per tot del seu museu... què no sé què és això) és deixar-ho córrer.

user I am you father | Hace un año

Estoy de acuerdo que le hagan una estatua,es el deportista que nos ha llevado hasta lo más alto en el mundo del deporte,claro que se la merece por supuesto….eso si,que no le cueste nada al ciudadano que ya sabemos cómo va el asunto