user Lluís | Hace un año

Ok1Es nacionalistes espanyols veniu amb catalanofòbia de fàbrica. No fa falta que vengui cap catalanista a recordar-vos que sou voltros qui anau contra sa llengua i sa cultura des mallorquins, abraçant i enyorant sa castellanització franquista.

user Ok1 | Hace un año

El problema no és un porcentaje, el problema es el intolerable adoctrinamiento catalanista. Las imposiciones de los catalanistas radicales en contra de la mallorquinidad y por el procés el separatismo y el invento de los països catalans, sólo generan rechazo, manías, incluso odio.

user La Tina | Hace un año

Todo este debate es ridículo... la que estudien lingüística vale, pero el resto. a la hora de encontrar trabajo te servirá inglés alemán etc. Nada nuevo. Deberíamos pensar para que van a la universidad, no para cubrir unos porcentajes de una lengua que aquí se sigue diciendo que en mallorca es mallorquin etc Todo el debate. Mientras nos invaden musulmanes y sudamericanos..... y nosotros venga con los porcentajes.... ridiculo

user Lluís | Hace un año

ca de bouHe quedat sense feina? He perdut compensacions econòmiques? Idò ni me n'he temut! Deu esser que estic forrat. 😇 I tu, quina feina fas? De mestre, filòleg o historiador segur que no! 🤣🤣🤣 Ha d'esser una feina que te permeti fer es ridícul sense que t'engegin...

user yo tmb | Hace un año

Y pq esos padres quieren que se baje el porcentaje de clases en español? De dnd son?

ca de bou ca de bou | Hace un año

LluísLo que te duele es quedarte sin trabajo y sin compensaciones económicas. Tic, tac,.....

ca de bou ca de bou | Hace un año

Aurora PicornellMejor, ya no lo renueves!!!!!!!!. Una catalanista menos a la hora de votar.

user Lluís | Hace un año

PiruliQui usa políticament sa llengua són es nacionalistes espanyols, encabotats a castellanitzar ses comunitats amb llengua pròpia diferent. Es franquisme no va poder extirpar aquestes llengües per falta de temps, que no de ganes: amb un parell de dècades més de castellanització pura i dura, sa nostra llengua seria irrecuperable. Sa democràcia i res reconeixement des català com a llengua pròpia i oficial ha frenat sa castellanització, però fa falta revertir-la fins a recobrar s'ús social de sa llengua pròpia, com l'usaven es nostros antecessors durant es segles que s'Estat no va esser capaç d'aplicar sa política castellanitzadora, vol dir fins ben entrat es segle XX. Es defensors de sa llengua catalana volem revertir sa castellanització i recobrar sa llengua pròpia, però no volem catalanitzar ses comunitats castellanoparlants. En canvi, es nacionalistes espanyols precisament volen castellanitzar ses comunitats amb llengua pròpia diferent. Uns i ets altres no som comparables ni som dos extrems equiparables.

user Lluís | Hace un año

Gabriel Camps PonsPresumeixes de llinatges perque no pots presumir de defensar sa llengua que representen: escrius en castellà perque quaranta anys de democràcia no t'han bastat per aprendre d'escriure en mallorquí. Sa llengua nostra (que hauria d'esser sa teva) ni t'importa ni t'interessa. Es teus llinatges haurien d'esser "Campos" i "Poncio", d'acord amb sa castellanització que practiques. Just has provat d'escriure una frase en mallorquí i l'has bollada amb tres faltes d'ortografia. Éts tu qui demostra esser un ignorant.

user Fartdecurtor | Hace un año

Però què cateta i obsesiva és aquesta genteta en voler castellanitzar tota Espanya! Que noooo, que aquí tenim una llengua tan vàlida com sa vostra i noltros no la vos venim a imposar a les escoles de sa meseta castellana. Deixau ja d'invadir-nos, que aquí ja sobra molta de gent indesitjable.