user curolla | Hace un año

LectoraSin comentarios. Le recomiendo que escuche al poeta y cantautor Frances, Georges Brassens, que tiene una canción que se llama : " La balada de los que han nacido en alguna parte". La puede encontrar traducida, si no entiende el Frances.

user Esdes | Hace un año

¿POR QUÉ se está permitiendo esta MONSTRUOSIDAD depredadora de nuestra tierra, vidas y futuro !?????????? Politicuchos, ¿os falta un tornillo o qué narices pasa aquí !?

user Ms hammer | Hace un año

Bernat de Son CrespíLo que no hem de deixar entrR es mes xusma els no residents amb una casa aquí apart del Ibi ja paguen un altre tassa, el pro

user Grop | Hace un año

Hacen trampas con los números: si se construye una casa en una parcela rústica, de acuerdo con la legislación urbanística, cuentan que toda la parcela está urbanizada, mientras que el uso y el impacto natural o paisajístico del conjunto parcela+edificación no cambia en absoluto.

user Lectora | Hace un año

Curolla. Segurament he viatjat més que tu, he llegit més que tu, he estudiat més que tu i sé fer més coses de profit que tu. I per aquest mateix motiu, sé apreciar lo nostro i també per aquest mateix motiu, sé que la castellanitat monolingüe no és cap raça, ni cap llengua, ni cap cultura superior, com voleu fer creure els ultres espanyolistes de la ultra dreta, sinó que son uns més i no precisament els millors.. I qui ets tu, per treurer- me defora a mi de la meva terra? I qui ets tu, per treurer- me defora d'aquest espai d'opinió, si jo no insult mai a ningú, ni falsific la Història, ni la nostra cultura, ni tampoc escamp mentides ni molt manco embrut el meu honor escampant calúmnies contra un o l'altre, com fan molts dels vostros? No t'hauria d'haver contestat, perô arribau a ser tan viscerals, tan infantils i raonau tan pocs per voltros mateixos, que tot ho heu d'anar copiant i repetint una i mil vegades i tots la mateixa beneitura, que vos feis molt pesats i donau fevoltros mateixos una impresió paupèrrima. Si no t'agrada el que dic, no ho llegesquis. Però defensar a la gent de fora que no respecta res nostro i voler treure defora de Mallorca a la bona gent mallorquina que lluita perque el llegat que va rebre dels seus majors no s'extinguesqui, és la culminació del gonellisme traïdor i renegat del seu propi poble. Com així, a Catalunya tots els immigrants "latinos" parlen en Català i estan integrats en el poble català, mentres que aquí la majoria s'han declarat els pitjors enemics dels mallorquins i van directament a per noltros, i a per tot el que és nostro? Idò és per culpa de que hi ha gent d'aquí que els anima a fer mal a la nostra cultura pròpia, a la nistra llengua i a la nostra gent i ells no se'n assebenten, de que totes les agressions racistes i xenòfobes contra persones de la seva mateixa ètnia i d'altres ètnies, sempre estan perpetrades per individus d'ultra dreta, dels mateixos que els encalenteixen el cap, mentres que si s'atraquen a noltros, sempre els rebem amb els braços oberts i mai cap defensor de la nostra cultura, ha pegat ni ha fet mal a cap immigrant. I ara deixa'm fer, perque tanmateix no perdre més temps amb tu.

Bernat de Son Crespí Bernat de Son Crespí | Hace un año

Hem de triplicar l'IBI als no residents

John Lynch-Cummins John Lynch-Cummins | Hace un año

ciudadano cualquieraAhora mismo hacen falta 10.000 viviendas modestas, para trabajadores, los marxistas prohíben construir viviendas para trabajadores.

user curolla | Hace un año

LectoraCuando salgas de TU isla, mira en un mapamundi y vete a otra isla donde no hablen Español/ Castellano, hay unas cuantas. ARRUIX!!

user Fresquissim | Hace un año

YomismoOs está quedando un parque temático de narices, dentro de 50 años la emigración irlandesa del XIX se va a quedar pequeña

user MAZINGUER | Hace un año

ADT ; CONSELL ????? a donde mirais !!!! ya , a las casetas de aperos y porchadas de los Mallorquines verdad POCA VERGONYA...