ttn ttn | Hace un año

No fa falta corregir res, tothom te posa negatius sensa llegirte. Com a na AP.

user Aurora Picornell | Hace un año

Que el PP, que s'ha oposat a tota política de defensa de la dona, que ara s'erigesqui en defensor del feminisme radical, què voleu que vos digui? Diria que és demagògia, oportunisme i hipocresia

user Lectora | Hace un año

Sense voler, he tocat la pestanya d'enviar i he publicat el comentari sense corregir les faltes tipogràfiques i sense acabar. Però veig que s'entén.

Bernat de Son Crespí Bernat de Son Crespí | Hace un año

El PP defensant a les dones? Són uns cínics

Rafael Rafael | Hace un año

LectoraDisculpe, quizás me he equivocado con mi comentario anterior hacia usted en esta noticia (no sé si se habrá publicado ya la anterior)

Rafael Rafael | Hace un año

Lectora"ja que elles dues son psicòlogues, me posa els cabells de punta". Justamente, si son psicólogas ya de entrada muestran más interés y empatía por el sufrimiento humano, que la mayoría de los políticos que nos gobiernan, educados en el poltronismo, la manipulación de la gente y el escalar puestos como en una jauría de lobos. Me choca mucho que usted esté en contra de una ley diseñada para proteger a la mujer integralmente. Desde luego está anclada en el pasado rancio.

user Lectora | Hace un año

@El Dimoni Cucarell. No ho podria haver explicat millor. A jo, veure com la Montero i la Belarra se tanquen en banda i no se volen posar a parlar i a treballar amb els seus socis de govern, per arreglar la llei i arreglar- la bé, delegant en persones que son expertes en Dret, ja que elles dues son psicòlogues, me posa els cabells de punta. En primer motiu, perque els jutges interpreten malament les lleis i no hi ha dia que no durti slmenys un violador sl carrer, en degon lloc perque aquestes dues senyores fan mal al seu partir, però també a totsvelsvsltres partits progressistes i smb la seva caparrudesa i manca de flexibilitat, també a totes les dones polítiques, perque dónen peu als masclistes perque qualifiquin a totes les dones d'ineptes i perque alimenta el discurs simple i populista de les dretes i restarà vots

J.B.V. J.B.V. | Hace un año

El Dimoni CucarellPregunta a SANCHEZ: ¿Y quién domina el poder judicial?... respuesta: El gobierno, el gobierno de Sánchez claro. PUNTO Y FINAL y el despotismo en auge.

J.B.V. J.B.V. | Hace un año

Se le da mucho bombo y platillo a la ley de "SOLO SI ES SI" porque la tiene y mucho por lo CHAPUCERA en mayúsculas, a la vez y mientras, el descomunal caso de los ERE, aparcadito y ni MÚ, no sea cosa que se despierte Griñan y tenga que ingresar en la cárcel, la cárcel que al parecer aquí en nuestra España actual está prohibida a las izquierdas y solo pueden ser allí encerrados, los de la derecha. ¿No es esto DESPOTISMO ABSOLUTO de estas actuales izquierdas?

user El Dimoni Cucarell | Hace un año

El bessó de la llei de sí és sí, la seva essència, sembla que està perfectament dissenyada per part del Ministerio de Igualdad. Defensa el consentiment com a la única voluntat de la persona. Com ja tothom sabrà, entre altres elements de protecció i protocols a seguir, també incorpora a les agressions, els abusos. Ara bé, la seva estructura, el seu text legal, el seu protocol d'aplicació punitiva, dissenyat (com a la resta de lleis) pel Ministerio de Justicia, pot conduir a qualque mala interpretació per part de la justícia i fiscalia. No hauria de esser així, ja que el codi penal de 1995 deixa ben clar, que davant un dubta, no hi dubta. Hi ha que dir que el tipus delictius son pràcticament idèntics als de la llei anterior, s'han baixat lleugerament els tipus menors i es mantenen els tipus majors. Aquesta llei, com a totes les lleis a Espanya, funciona baix el codi penal de 1995, que en la seva disposició transitòria segona, diu clarament, que es tendran en compte les normes completes de ambdós codis, i no parcials, per tant, per imposar la nova penalitat cal que es revisin els delites cas per cas, això vol dir que no és obligatori, en cap cas, imposar la mínima pena, sinó que es pot mantenir perfectament la pena imposada per l'anterior llei. Pareix esser que no hi unanimitat per part dels jutges a l'hora de les executar les revisions amb els paràmetres que dicta aquesta disposició segona, i ens trobam que hi ha províncies que acumulen la major part de les reduccions de condemnes i altres, con el cas de La Rioja, que no n'hi ha haguda cap. La reforma que ara vol dur a terme la part socialista del govern, posa l'accent a enfortir les penes màximes (sense tocar les mínimes), per tant, si totes les revisions no segueixen fent-se com cal, les penes seguiran reduint-se, el renou mediàtic anirà en augment, l'alarma social també i el tremolor de cames del govern es farà insuportable, que és en definitiva el que es cerca. És per això que la progressia mediàtica apunta cap els socis de govern, en comptes de fer un anàlisi més real de la situació, posant comptadors de reduccions, com si de la classificació de la lliga de futbol es tractàs. Per al bé de tota la ciutadania, convendria que els problemes jurídics no es convertissin en problemes polítics.