user FrancescAC | Hace más de 7 años

Lo que diu en Sebas191 per aquí baix a nes principi des seu discurset és vera. Si un està de festa, anant a sa platja cada dia i sortint a actes socials es vespres, hi ha una tendència a gastar més aigo. Això és lo que fan sa majoria de guiris amb ses seves vacances. Si no hi ha aigo, s'ha de reduir es número de turistes o s'han de desincentivar es consum indiscriminat. Lo més efectiu seria que se posessis contadors a nes grifos dets hotels i cada turista pagués per s'aigo que gastés. Així n'agafarien consciència i estaríem premiant a nes que consumeixen menys.

user Pere | Hace más de 8 años

Titular con muy mala leche, destinado a provocar rechazo hacia el turismo, peor que las pintadas.

user Al sr. Somaten | Hace más de 8 años

Crec que ha fotut al mateix clot una desaladora i una depuradora. Ja li dic ara que per molt DEPURADA (de Depuradora) que estigui l'aigua no serveix per recarregar un aqüifer. A mem si anam alerta a dir segons quines coses que encara confondrem algú.

user web aquí. | Hace más de 8 años

¡¡INCREÍBLE!!... Cosas de las izquierdas: Descubriendo nuevas américas cada día. Oh, ¿Es esto una cortina de humo para despistar el nuevo impuesto?

user G.J. | Hace más de 8 años

@Pep - Les xifres fan referència a la mateixa època de l'any, així que els residents NO gastaríem igual que els turistes. Si tot l'any fos Agost, els turistes seguirien gastant el doble d'aigua que els residents. @Sebas191 - Per a mi que t'has quedat a mitja lectura de la notícia, allà on posa "MEDIDAS".

user Sebas191 | Hace más de 8 años

Bueno, siendo honrados, creo que cualquiera que vaya de viaje, a un lugar caluroso, suele gastar más agua. De todas maneras, tenemos a muchos técnicos y asesores, que piensen en soluciones, que para algo cobran...

user por culpa de hoteles y del govern | Hace más de 8 años

No queremos que vengan demasiados turistas aqui y queremos poner un limite y controlar a los hoteleros que desvian mucho dinero a los paraisos fiscales. Porque los turistas nos dan pan pero nos roban agua. STOP TURISTAS ABUSIVOS.

user Pep | Hace más de 8 años

No serà que els turistes venen a l'estiu que es quan fa calor i es dutxen més, i omplen més piscines, etc...? Si tot l'any fos agost, els residents gastaríem lo mateix que els turistes... Que feu quan aneu de vacances a un altre país? Ompliu la banyera de l'hotel veritat? Si té spa hi aneu, veritat? ...

user XXL | Hace más de 8 años

Normal que gasten agua, tendrán que ducharse para quitarse la sudor y la arena, digo yo. Ahora bien, esta de la foto, la de las chanclas que levanta la patita, puede venir a mi casa a ducharse cuando quiera.

user Pau | Hace más de 8 años

@Trunyol Per variar no en tens ni P***idea del que dius, i com que ja te coneixem sabem que la teva única intenció és criticar per criticar. El fenòmen de l'erosió de les platges per l'arena 'aferrada' als cossos de les persones és un efecte més que estudiat arreu del món. Milers i milers de persones diàries a una platja durant un periode prolongat de temps són molts de metres cúbics d'arena a final de temporada que la natura no pot restaurar. Culturitza't una mica, home, que no et farà mal, i deixa't de crítiques absurdes.