user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

AngelcaídoEn lloc d'insinuar, podries ser valent i dir ses coses pes seu nom? O és que, u a vegada més, acuses sense proves?

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

AngelcaídoPer què t'importen tant ses votacions? No tens confiança amb tu mateix? Te sents insegur sense s'aprovació dets altres? Quan es vots as teus comentaris són majorment positius, també penses en teories de sa conspiració manipuladores?

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

AngelcaídoNo sé perquè repeteixes, mutilada, sa informació que jo he aportat. T'he facilitat sa resposta abans de que fessis sa pregunta (vas ben perdut, avui): des que tu has posat com exemple, es major cost el pateixen a Itàlia, amb diferència, seguidament a Suècia, a Espanya, a Alemanya, a França i a Dinamarca. No m'has respost, però, si hem de seguir sa comparació amb estats de pib per càpita semblants a Espanya i no tan superior com es que has triat. Per què deu ser que no t'interessa aquesta comparació més equilibrada...?

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Por cierto RESULTA EVIDENTE la persona que utiliza medios NO LÍCITOS para realizar un fraude en las votaciones.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

GRACIAS por los 11 negativos en 30 minutos. Dos significados : Lo que molesta la verdad Lo que algunos dedican en manipular votaciones. 😂😂😂😂

user logan | Hace un año

Pero si sólo el aceite de oliva ha subido más de un 20%. Pero claro, para establecer el ipc ponen productos que nadie compra, pues les sale la cifra que ellos quieren. Todo está amañado.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsSUELDOS MEDIOS en 2021 . ESPAÑA..... 27.570€ INFLACION 5.5 ALEMANIA 52.800 € INFLACION 9.6 FRANCIA ...39.971€ INFLACION 6.7 ITALIA .......32.058 € INFLACION 12.3 Y ahora DÍGAME a quien le cuesta mas con sus SALARIOS MEDIOS el PAGANDO EL COSTE de la inflación... ' GRACIAS por darme la posibilidad de escribir estos datos...

user Fernando, me llamo Fernando Cortés... | Hace un año

Nos estafan las gasolineras o qué?

user Yomismo | Hace un año

El IPC en España es como las encuestas del cis de tezanos.... una tomadura de pelo, completamente manipuladas

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

AngelcaídoEstic d'acord en que, amb s'eliminació de sa bonificació as combustibles, estava cantat que sa inflació s'apujaria una micona (una dècima). Respecte a qui afecta més sa inflació (pes teu historial, supòs que intentes combatre partidistament que Espanya tengui sa inflació més baixa de sa UE), tornes a fer afirmacions sense aportar xifres: segons dades de Datosmacro de salaris migs a Europa (per 2021, no hi ha dades encara de 2022), sa influència de sa inflació sobre es salari mig és - a Espanya, 5,7% d'inflació sobre 27.570 € de salari mig = 0,021% - a Itàlia, 12,3% sobre 32.058 € = 0,038% - a França, 6,7% sobre 39.971 € = 0,017% - a Alemanya, 9,6% sobre 52.800 € = 0,018%. - a Suècia, 12,3% sobre 46.940 € = 0,026% - a Dinamarca, 8,7% sobre 60.750 € = 0,014%. O sigui que respecte dets estats amb major PIB per càpita esteim a sa mitja. Vols que comparem amb estats amb PIB per càpita semblant a Espanya? O penses que és una comparació que no te servirà per utilitzar-la partidistament?