user Aurora Picornell | Hace un año

Vaja, pareix que ja no recordes com se les gastava el PP: Mustanch, Rasputín, Palma Arena, Palau de Congressos inútil, atur al 18 %, retallades en Sanitat i educació, tancar hospitals... I el Sr. Campos, de VOX, cobrant una pasta per posar una bandera espanyola al xiringuito de Son Real. La memòria és curta

El_dimoni_ El_dimoni_ | Hace un año

AngelcaídoLos mallorquines también sabemos que el mismo presidente que mando a construir el hospital , también mando a construir la cárcel nueva de palma . Que casualidades de la vida , cuando lo condenaron a la cárcel prefirió ir a una de madrid y no a la que el mando a construir!!

L'amo de Son Carabassa L'amo de Son Carabassa | Hace un año

Què curiós que no prometi que abaixarà els sous.....què curiós.

user Joan Pera | Hace un año

je je los que se han cargado la sanidad ahora prometen el oro y el moro, vaya a estafar a su amiga Ayuso, esta pierde la fuerza por la boca como hizo Biel… recuerdan.? Pues esta es peor…

MarBosch MarBosch | Hace un año

FARTOEm sembla que vas un poquet errat de dates: TOTES les que dones governava un pacte a Balears (que té les transferpència sanitàries transferides des del 2001 (si no vaig errat); i SORTOSAMENT el 2016 i 2018 ja hi havia un pacte de govern progressista a Balears i des del juny del 2018 a Espanya, que fou qui elimina el copagament a jubilats. Respecte del servei miliar fou eliminat de J. Mª. Aznar en el famós pacte del Majèstic amb CiU, Jordi Pujol, per tal de poder esser investit president del govern; mira tu que fins i tot arriba a dir que ell "parlava i cantava català a la dutxa"... tot això per tal d'arribar a president de govern que després ens fica en una guerra i així ens va anar. Abans de donar i dir dades, et recoman informar-te, que avui tenim moltes eines al nostre abast per conèixer la veritat. i per @Agelcaído un aclariment, els hospitals realitzats a Balears en temps del PP sempre tenien "sobrecos", dels quals fins i tot en tenim sentències, i per cert, TOTS els hospitals han acabat ampliats i amb millores en temps del pacte per una ra´ço: no era necessària una nova construcció i ja que hi som una qüestió: quina utilitat té (a part de les "comissions" als germans i amics) un hospital que costa més del triple pressupostat i sense quirofans, ni UCI,s ni laboratori d'anàlisi, ni..., vaja, un "Enfermera Zendal" de Madrid? Això sí, si ets del PP i tens un germà et podràs embuxacar 300 000 € de cosissió per mascaretes, desaparèixer fons en DOS avios de material que es van perdre de la Xina a Madrid, ... i per avui baste que estic canst d'escriure i no acabaríem mai.

Juan Juan | Hace un año

Fotocopia barata de la Payuso.

user St. Toni | Hace un año

AngelcaídoYo no quiero más hospitales, lo que necesito son más médicos. El sistema de construir hospitales y no poner médicos solamente da dinero a las constructoras, que seguramente es lo que les interesa a los del PP.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídosaps, perquè jo t'ho vaig demostrar, que s'esquerra ha fet Son Espases, Son Llàtzer i es nou Can Misses. Deixa de mentir. I, tanmateix, construir hospitals per sí mateix no té perquè ser sinònim de qualitat de sa sanitat pública, no trobes?

El_dimoni_ El_dimoni_ | Hace un año

AngelcaídoJajajajajajajajajajajajjajjaja Matas recibe su última condena: el Supremo confirma diez meses de cárcel por Son Espases

user Selenita | Hace un año

FARTOHice un pequeño viaje y me encontré con unas señoras de Cantabria y P. Vasco y no salían de su asombro cuando les dijimos que los pensionistas en Balears no pagábamos las medicinas en la S.S.