user Blas de Lezo | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsCap diccionari diu que vari o varis signifiqui més de dos com pretens. Sa definició de vari al diccionari català-valencià-balear es “Divers, no únic.” Dos es "no únic" i per tant vari-s. Simple lògica. Fins una altra.

user Blas de Lezo | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsEs delinqüent Valtonyc està condemnat en ferm i no torna a Espanya per no anar a on van es delinqüents. I parlant de negar evidències açò és de domini públic. Públic i notori.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Blas de LezoNegues s'evidència. Sembla que ets des que vol tenir sa raó contra tota evidència; cap problema, tota teva. Aquesta conversa ja no té sentit. Bon vent i barca nova.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Blas de LezoEn Valtònyc està absolt, assumiu.

user Blas de Lezo | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsJa saps que per molt que embullis, lo que no es troba a cap diccionari es es teu invent segons es que vari o varis voldria dir més de dos. Això que dius es fals. I per molt que manipulis, sa definició de vari al diccionari català-valencià-balear es “Divers, no únic.” Dos es "no únic". I es evident que es significat de "varis" és es plural de sa definició de vari o sigui diversos, no únics. No menteixis més perquè, encara que amb es diccionari català-valencià-balear ja en hi ha prou i demés, basta llegir lo que dius al diccionari elegit per tu mateix, per veure que tornes a provar d'embolicar i manipular.

user Blas de Lezo | Hace un año

A cap escrit meu hi ha cap delicte, celebració d'atemptat, ni cap apologia des terrorime com a ses lletres de Valtonyc a ses que tu dones suport.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Blas de Lezotambé llegesc ses teves i les respect, com a llibertat d'expressió teva.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Blas de Lezotornes a llenegar i a no consultar es diccionari: es Diccionari català-valencià-balear sí té una accepció de "vari" en plural, sa tercera accepció, que desmunta tota sa teva propaganda.

user Blas de Lezo | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsTens tanta intolerancia per sa veritat que no la pots ni sentir i confons insults amb definicions. Donar suport als delictes (amb condemna ferma a Espanya on els va cometre) de Valtonyc i tot s'odi, mals sentiments, injúries, calúmnies, i enaltiment des terrorisme que ha desplegat, fins i tot arribant a celebrar atemptats i desitjar sa mort violenta d'altres persones és éticament tan miserable com lo que ha fet Valtonyc.

user Blas de Lezo | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsTorna a llegir ses enormitats, amenaçes, injúries, apologia des terrorisme des delinqüent Valtonyc, és informació de tots es mitjans de comunicació de totes ses tendències que es troba a intenet. Donar-hi suport és sencillament indecent.