AngelcaídoI es segon de sa llista de 11 està es 80;toma ya!!!!!!!
CatalansGoHomeINFORMET abans de escriura!!!!!!!
ESCLARAMUNDAEl coste de una plaza de educación publica son 6.000 euros, lo mismo que Luis Vives … donde no hay adoctrinamiento catalanista. Si la educación publica fuera de calidad y bilingüe, nadie huiría de la educación publica. Es una fosa séptica educativa. Coincido que por desgracia para las familias menos pudientes es un circulo vicioso .. pero les interesa a los gobernantes ….
Colegio San Agustin en el puesto 8 .. me parto y me meo 😂… antes quizá si pudiera ser .. pero ahora es de lo peor éxito que hay .. un colegio en donde los propios profesores han sacado a sus hijos para llevarlos a otro … no debe ser muy bueno , no?
El tema banderita ha hecho mucho daño a La salle, antaño uno de los mejores colegios de Mallorca, ahora convertido en un centre de adoctrinamiento catalanista.
Perdonau, però aquest llistat només ens diu quines visites té un portal, "Mi Cole", i qüestions plantejades pels usuaris, res més. Per mesurar la qualitat d'un organisme existeixien altres molts organismes i entitats, com per exemple les agències encarregades de certificar les polítiques de qualitat d'acord amb la normativa europea ISO 210001:2018, desprñés entraríem en l'anàlisis de resultats acadèmics a llarg termini, ...; però simplement un "portat" web... no ho sé, però grinyola massa. De fet bastaria crear un protocol en diversos PC,s d'entrada a la web i plantajament de situacions; tot molt "rústic".
Angelcaído@satan, @Cristina NV: què vos fa pensar que aquesta classificació tengui res a veure amb sa qualitat o s'excel·lència?
Soy yoben igual que ses audiències televisives... qualité!
La lista es cuando menos 'sospechosa'. Uno se pone a indagar por internet y ve que la super empresa que hace el ranking no tiene más de 10 empleados, de financiación privada (casualmente) y el CEO es un tal Ignacio Vallejo Nagera, en cuyo currículum figuran muchos cargos en consultorias y empresas privadas. Encima el ránking no lo hacen, según su página web, atendiendo a la calidad educativa (como debería) sino por el número de veces que el colegio entra en su plataforma (criterio muy pedagógico), el número de días de puertas abiertas para los padres (vamos, que si abro todos los días soy el number one), y el laborioso y científico trabajo de campo que son la cantidad de reseñas en Google (los colegios privados y concertados siempre son más numerosos, de padres más toca***tas y que siempre haran más reseñas). Vamos, que no es más que una ventana publicitaria de los colegios para que los padres los elijan (son los que más entran en la plataforma, primer 'criterio'), en una estrategia puramente comercial y que en ningún momento valora la calidad educativa.
Es a dir hi ha una pàgina web dedicada a la selecció de centre educatiu, per tant orientat a centres privats i concertats, ja que els públics solen assignar-se per la zona de residència, i poc pots elegir. La web fa públic una classificació dels millors centres segons les valoracions que ells han rebut, amb les seves dades molt segmentades i poc uniformes en quant a privat/públic. I per fer la noticia s'agafa una classificació del top 11, mai vist. Top 3,5,10,25... sol ser més normal. Però deixar el Pius XII fora no devia quedar bé. La Salle que és el 12 ja no fa falta que darrerament se n'ha xerrat malament. I el millor de tot, el titol, "Los mejores 11 colegios de Baleares", i justament quan falta poc per iniciar el procés d'escolarització del nou curs. La noticia te un 1% d'informació i 99% de propaganda.