Angelcaído Angelcaído | Hace un año

En el IES de SINEU hay una SENYERA CATALANA ENORME desde hace CINCO AÑOS...que NUNCA HA RETIRADO sin embargo este mismo CLAUSTRO DIFUNDIO UN COMUNCADO CRITICANDO la COLOCACION DE UNA BANDERA DE ESPAÑA en el colegio de LA SALLE. PROFESORES de PLIS EDUCACION...han solicitado la RETIRADA DE ESTA BANDERA a la CONSELLERIA .....SIN RESPUESTA ni de la CONSELLERIA ni de la PRESIDENTA ARMENGOL...a DIFERENCIA de la RAPIDEZ con lo SUCEDIDO en LA SALLE. Es esa la CALIDAD de la que me hablan?

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

VEO QUE RECONOCEN que los SUELDOS de los PROFESORES son los TERCEROS MÁS ALTOS DE ESPAÑA. Y sin embargo en el NÚMERO DE ALUMNOS POR PROFESOR ESTÁN EN LA MEDIA. Las fuentes repito son LA SER y A3 pero si les queda alguna duda pueden consultar TAMBIÉN NEWTRAL . AHORA ME HABLA DE CALIDAD ? Pues muy bien. Le contesto con esta pregunta a mirado la información que aparece en ABC sobre el ÍES DE SINEU? Creo que con esto es suficiente para hacernos una idea de la calidad. PERO para qué queden ustedes en más evidencia si les apetece podemos seguir y COMPARAREMOS SUELDOS Y RATIOS CON LOS MÉDICOS Y ENFERMERAS

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídoesper que aportis ses dades sobre qualitat.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

AngelcaídoRespecte as sous, són de professors de secundària (informació parcial) i no sé per què omets es sou de Ceuta i Melilla, que és es més alt de tots (3.291,58 €, segons sa font que aportes); supòs que ignores que a Ceuta, Melilla, Canàries i Illes Balears se cobra un complement de residència (935,54 €/mes a Ceuta i Melilla; 142,67 € a Tenerife i Gran Canària; 475,68 € a la resta d'illes Canàries; 97,82 € a Mallorca; i 108,03 a la resta d'illes Balears; dades de l'any 2021 per docents de secundària, font Boletín informativo UGT-Fesp d'abril de 2021). Per tant, descomptant aquest complement de residència, es sous balears queden per davall de sa mitja espanyola.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

AngelcaídoNo he pogut trobar sa informació completa d'aquesta referència que aportes, de ses ràtios professor-alumne, però, vols dir que ses Illes Balears són ses que tenen més professors per alumne? I, si aquesta és sa dada que aportes, te sembla malament?

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídotrob que utilitzar políticament s'educació és una mala pràctica. Hi ha recursos per ses famílies que troben que un centre no funciona correctament; jo preferesc utilitzar-los a anar a sa premsa.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídojo valor s'entrega des docents i trob que fan una feina excel·lent, des d'un punt de vista objectiu, sense sectarismes. I no crec que s'hagi de comparar sa feina excel·lent des docents amb sa feina excel·lent des sanitaris, com a mínim, per utilitzar-los políticament com fas tu.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaído1) d'on treus s'augment de sou des 23%? Podries aportar sa font, per una vegada?

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídoquè vols dir amb "BIENVENIDA de nuevo"?

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

SisetLe aconsejo esta lectura. ABC bandera catalana en ÍES Sineu. Lo encuentra fácil. Y después opina. Gracias.