user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídos'altre dia criticaves es Govern per no donar canyes i ensenyar a pescar a sa gent i per donar-li peixos, en forma d'ajudes. Bé, jo t'he donat sa canya, t'he ensenyat com pescar sa informació i t'he dit a on són es peixos! A banda de tenir una credibilitat zero, estàs demostrant tenir una incoherència infinita... Llegeix sa resposta de sa font oficial i, després, en xerram tant com vulguis; recorda que es que ha tret sa qüestió has estat tu, en una notícia que no hi té res a veure. Per una vegada, consultaràs sa font oficial abans de criticar?

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsPero NO RESPONDE. Y no lo hace porque no le gusta la respuesta.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídotenint en compte que tu afirmaves que no s'havien donat explicacions as Congrés i que jo he demostrat, com tantes altres vegades, que és fals, aquesta conclusió teva té sa credibilitat que t'has merescut després de tant de temps d'escriure falsedats, ja saps, credibilitat zero. I que concloguis vés a sabre què en funció des meus comentaris, en lloc de llegir sa font original i aportar sa teva opinió subjectiva evidencia sa teva manera de fer feina.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídojo acostum a comentar sa notícia en qüestió i no a intentar desviar s'atenció quan m'he quedat sense arguments, com per exemple, a una notícia de suposat espionatge polític comentar sobre s'entrada a presó de polítics d'un determinat partit. Cadascú té es seus principis i es seus valors.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsVeo que NO. Que no contesta NI AMPLIA LA INFORMACIÓN DE LA DECLARACIÓN DE SÁNCHEZ EN EL CONGRESO PARA DAR EXPLICACIONES DE SU ACUERDO CON MARRUECOS. Concluyo QUE NO HAY NADA A FAVOR DEL PRESIDENTE, SI LO HUBIERA LO HABRÍA DICHO Y REPETIDO CIEN VECES .

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsYa veo … Bien callada estaba usted. Esa vara de medir de esta izquierda. 😏

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídosupòs que te dirigeixes a jo. Sí, conec sa notícia i són sis, exactament, ses persones que han ingressat a presó es darrers dies i dues més ses que falten per fer-ho: una, que té s'entrada suspesa per malaltia greu i una altra, sa que tu tant has utilitzat darrerament, que ha sol·licitat sa suspensió per malaltia greu i està pendent d'informe forense. I això, a banda de a tota sa premsa conservadora, ho he llegit també a el país, público i eldiario. Aquesta, tampoc no la coles.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaídot'he donat totes ses referències perquè la consultis tu mateix (sa resposta ocupa una pàgina sencera); la pots consultar a sa web des Congrés, amb total transparència. Però, reconeixeràs per una vegada que has donat una informació falsa?

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Por cierto CONOCE usted qué aproximadamente una docena y digo aproximadamente, pues el SILENCIO INFORMATIVO ES TOTAL de ALTOS CARGOS DEL PSOE ANDALUCÍA HAN IDO INGRESANDO EN PRISIÓN? Más que nada se lo comento pues ambos luchamos contra LA CORRUPCIÓN y seguro que está ansiosa por saber algo.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsY dígame CUÁL FUE LA RESPUESTA? Espero ..pues la desconozco.