user Carla | Hace más de 13 años

Aixo de que empezaron a agredirle... Va ser una persona que el va agredir i forzejeos amb sa policia ben pocs perque te puc assegurar que en fan poca es policies de soller! vergoña es lo que me fa llegir aquest tipo de critiques que enves de contar lo que va passar realment s'inventen coses per deixar mal.lament es joves de soller que lo unic que demanam es que sa nit jove no acabi a les 4.30 perque a quin poble de mallorca sa musica acaba a les 4.30? VERGUÑOS!

user AUTENTIC SIMARRO | Hace más de 13 años

SOC SOLLERIC I ASTIC TARAT PERQUE ES MEUS ANTEPASATS SU MUNTABEN ENTRE ELL TU SI QUE ESTAS TARAT MANOLO

user Nina | Hace más de 13 años

Perdò, volia dir " ono hi ha bregues cada dia a Palma)"

user Nina | Hace más de 13 años

Manolo, jo crec que vius anclat en es passat molt remot. És cert que això que dius va passar fa molts anys però avui en dia? Crec que no coneixes gaire Sóller: si mirassis el cens veuries com molts de sollerics duen sang no només peninsular sinó també estrangera: saps quants sollerics hi ha que són fills de pare o mare de fora (alemanys, francesos, etc)? Ens coneixes ben poc. Abans de xerrar, documenta't ignorant! I sí, és cert que alguns sollerics, els de la brega, no es mereixen ser anomenats "sollerics", però com bé sabem hi ha de tot per tot. O no hi ha bregues cada dia a Sóller? El que passa és que els peridistes pel·liculers s'han lluït!

user EL TIGRE | Hace más de 13 años

PER EL FIRO ARRIBARA UN ANY QUE APART DE "MATAR MOROS" HAUREM D'AFEITAR QUALQUE PANCHITO DE MERDA. P.D. JO NO ERA RACISTA.

user bunyole | Hace más de 13 años

ENAMORAD DE SÓLLER I DE SA SEVA GENT !!!! visca soller i visca es firó!

user sullerica | Hace más de 13 años

ENAMORADA DE SÓLLER I DE SA SEVA GENT !!!! visca soller i visca es firó!

user perdidos | Hace más de 13 años

Viendo la noticia y viendo los comentarios, Sóller está perdido. R.I.P.

user bunyole | Hace más de 13 años

VIVA SOLLER,VIVA EL PUERTO,HURRA EL TREN DE SOLLER Y TRANVIA, VIVAN LOS DE SOLLER Y LOS QUE LO QUE LES ENCANTA Y VIVAN LOS EMIGRANTES QUE LES GUSTE SOLLER.. A LOS DEMAS...ARRUIX...

user juan | Hace más de 13 años

hola soy un solleric afincado en sevilla y deciros que no soy para nada racista. pero este mes estado unos dias en soller y eh visto mucho sudamericano que no me ah gustado nada sus aptitudes. esos si deberian hecharlos de hay. fui a la boutigueta y de trenta personas solo la camarera de soller lo demas sudamericano y muy mal educados. y paraque veais que no tengo nadaen contra de los sudacas deciros que uno de mis mejores amigos lo es toni cuco pero sabe respetar y ser respetado..... VIVA SOLLER Y EL FIRO