user I had a dream | Hace más de 8 años

Ayer soñe que los padres teniamos libertad de elegir la educacion de nuestros hijos y que los gobiernos se limitaban a homologar centros y vigilar que se cumple la normativa, luego desperte...

user Pere Juan | Hace más de 8 años

Tot això ve de la perversió del concepte del que ha de ser una 'escola concertada'. Una escola concertada és una escola privada (ergo un negoci privat) que reb subvencions públiques. Ara, en principi, una escola concertada només era aquella escola privada ja existent que per situació geogràfica o per manca de places escolars podia substituir una escola pública (evitant el cost de la seva construcció i funcionament) a canvi del concert públic. El problema és quan a les darreres dècades han sortit escoles privades com a bolets i totes s'han volgut afegir al negoci que els suposa les subvencions públiques. La perversió ha vengut quan des de certes ideologies i governs (i tots sabem quins són) s'han afavorit concerts a centres determinats que no tendrien per què tenir-los o que directament se varen construir ja amb la finalitat de ser concertats. Els centres que discriminen l'educació per sexes (que per moltes excuses que posin és amb un profund rerafons ideològic) en són una mostra.

user A | Hace más de 8 años

Una justificació que utilitzen les escoles que separen per sexes, és que les nines son mes lentes i no tan inteligents com els nin, pel que si estudien junts, elles se senten acomplexades. No crec que se pugui ser ni més masclista ni tampoc mes mentider, perquè en quant al padró de beneits, tenim dones i homes a parts iguales ,inclosos els que mantenen aquesta teoria , o millor dit, excusa.

user Màfies | Hace más de 8 años

La educació ha de ser mixta i està recollit a la Llei, però les escoles que separen per sexes, de manera que no se pot interpretar més que d´una manera que no vull dir, quan es empressaris d aquest tipus d´escoles interposen en contenciós el guanyen. Jo ho arreglaria llevant el concert a gairebé totes les escoles privades. En deixaria ben poquetes, de concertades perquè ni fan falta ni ajuden en res.

user Educaciónlibre | Hace más de 8 años

Extremistas y radicals, esos que vimos el año pasado y anteriores en manos de sindicatos verdes y estelados, con auténticos personajes del delirio catalanista y separatista y comunista. La educación más cara y peor de la historia, la peor de todas y ahora se ponen a decidir si juntos o separados como si fuesen comunistas totalitarios. No se enteran de nada, falta gente con mente abierta, con voluntad de arreglar este gran fiasco educativo. Estos irresponsables e inútiles utilizaron la educación como medio de adoctrinamiento y de acoso y derribo de un govern con mayoría absoluta, sin cumplir la ley, sin respetar las normas. A eso se llama puro golpismo educativo, ese que nos cuesta un ojo de la cara y es malo, muy malo. La solución, cheque educativo por estudiante y que los padres digan donde quieren mandar a sus hijos, eso es democracia lo demás dictadura bananera o si prefieren juego sucio, ese al que nos tiene acostumbrado cierta izquierda radical. Señor March, no se entera de nada.

user xisco | Hace más de 8 años

@Noentencres, no dic que siguis un fansant o un curt, només que estás equivocat. S'article 84.3 LOE diu literalment: "No constituye discriminación la admisión de alumnos y alumnas o la organización de la enseñanza diferenciadas por sexos, siempre que la enseñanza que impartan se desarrolle conforme a lo dispuesto en el artículo 2 de la Convención relativa a la lucha contra las discriminaciones en la esfera de la enseñanza, aprobada por la Conferencia General de la UNESCO el 14 de diciembre de 1960. En ningún caso la elección de la educación diferenciada por sexos podrá implicar para las familias, alumnos y alumnas y centros correspondientes un trato menos favorable, ni una desventaja, a la hora de suscribir conciertos con las Administraciones educativas o en cualquier otro aspecto. A estos efectos, los centros deberán exponer en su proyecto educativo las razones educativas de la elección de dicho sistema, así como las medidas académicas que desarrollan para favorecer la igualdad."

user I que ho son de carcas! | Hace más de 8 años

Tenim bones escoles públiques i els seus professors son millors que els de la Privada. No és de rebut, que tenint tantes necessitats i mancances, hagem de pafgar els capritxos dels que volen dur els seus fills a una escola privada. El que vulgui escola privada, que se la pagui. I el que no vulgui que les seves filles puguin estudiar i conviure amb al.lotets, , no fos cosa que els nins les pervertíssin que la duguin a una escola islàmica i els hi posin un burka, però que no fonguin els doblers per arreglar la escola pública de devora ca-meva.

user No entenc res | Hace más de 8 años

Xisco: La obligatorietat de fer la educació mixta, s va recollir a partir de la LOE (Ley Orgánica de Educación) de 2006 en el seu article 84, i cap de les següents lleis no la han derogada. Abans d´insultar i de tractar de farsant als altres, te recomanaria que consultassis el que diuen, Actualment amb els google i altres cercadors no fa falta tenir un Aranzadi, si no ets cap misser. No entenc com podeu anar per la vida, tractant de curts als altres perquè vos surt del nas. Bones tardes.

user @ Podemitas el hazmereir | Hace más de 8 años

Podemos? O no saps que Podem no està en el Govern? No hi ha dret a que vos informeu tan poc, tota vegada que votau i llavors, pagam els dames la vostra , amb permís, ignorància política.

user en paparra | Hace más de 8 años

No, NO i NO. el que vulgui una educació privada d'aquest tipus, tant sigui per sexes, per religions o que no sigui "estàndard", que s'ho pagui. Jo no vull pagar de la meva butxaca col·legis de l'Opus o similar ...