user Manacorí | Hace un año

HipatiaAixò d'un poc de vergonya, no se per qui va. Potser no m'he expresat bé i no has entés el meu comentari. No estic defensant que ho hagin fet bé. La gestió és pèssima, però el que he dit de recuperar el comptador o posar-s'ho a nom de l'Ajuntament, se perfectament el que dic. També se a quin segle estam i que els doblers de l'Administració les pagam entres tots, fins i tot aquest curtet de poble que està escrivint aquestes línies. A l'hora d'escriure ets un poc abstracte, i costa entrendre el que vols dir. No és el meu fort la filosofia.

Hipatia Hipatia | Hace un año

ManacoríManacorí, un poco de vergüenza. Estamos en el siglo XXI y el cliente es un ayuntamiento.

user Manacorí | Hace un año

A tots els que sempre critiquen qualsevol cosa només per el color del partit que governa: En aquest cas l’Ajuntament no ha actuat malament posant-se el comptador en nom seu. Un comptador elèctric és molt bo de donar de baixa, però de vegades potser complicat recuperar-lo. Aquest import tant elevat deu ser el mínim que es paga per la potència que tenen contractada+imposts. Segurament la concessionària tenia molt potència contractada per poder climatitzar la piscina a l’hivern. Si fan un estudi de consum i miren la potència contractada, potser es pot baixar un poc aquesta, i la factura no serà tant elevada. En qualsevol cas, estaria bé intentar tornar posar en marxa la piscina, cosa que no és fàcil, no sabem l’estat de les instal•lacions i el cost d’adequar-les per posteriorment tornar fer funcionar la piscina. És molt complicat. Ànims a l’Ajuntament de Manacor, independentment del partit que governi.

PLATERO PLATERO | Hace un año

Si españita,¡está "de suerte"!!! Gozamos?,de los,y las gestores más,"¿eficientes"?.... Lo MALO ÉS,QUE,SEGÚN VEMOS DIARIAMENTE,se abandonan á "LA BARTOLA",tendidos,(ó nó,)en su sofá,viendo pasar el tiempo,sin preocuparse de lo que son sus obligaciones,de GESTIONAR,Y ¡¡BIÉN!! YO OPINO,que,si NO SABEN,Ó NÓ QUIEREN GESTIONAR, LO MAS HONRADO SERÍA QUÉ,¡¡¡DIMITIÉRAN.!!! NOS AHORRARÍAMOS TENER,QUÉ ECHARLOS.... SE VÉ,se nota, que, NO PAGAN,DE SU BOLSILLO.!!!!

user Mi opinion cuentaa | Hace un año

Así va todo……. bien venidos al despilfarro …..

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

MES, PSOE ,PODEMOS … Así gestionan NUESTRO DINERO. Votantes de Manacor eso lo pagan USTEDES.

user Regal | Hace un año

Solo buscan como hincar el diente a nestro dinero con nuevos impuestos o subiendo los que hay para después poderlo dilapidar con una gestionde juzgado de guardia: alumbrado público y de carreteras encendido a destiempo, piscinas cubiertas cerradas, ...

Hipatia Hipatia | Hace un año

"Buena" gestión. Para eso sirve sangrar al contribuyente.

user Esdes | Hace un año

Imagino que aunque esté cerrada tendrá un gasto mínimo de electricidad por las instalaciones, o incluso el mantenimiento del agua. PERO, 20.000€ es mucha pasta. ¿Está pensada la optimización del gasto?... Porque parece que NO.

user Yomismo | Hace un año

Bienvenidos al demencial sistema eléctrico. Seguro que entre potencia contratada, recargos y demás eso es lo que se paga sin consumo. Vamos lo que les pasa a los cada vez menos afortunados poseedores de una segunda vivienda