MarBosch MarBosch | Hace un año

GudariCom ja t'he dit a l'anterior comentari, no es justifica RES, simplement una "possible" explicació, però el repetesc el que ja t'he dit: et manca comprensió lectora. En relació a temes familiars respecte de si fos un fill/a meu, ni et contestaré. I si tenc relació amb el conductor ja pots pensar que tampoc. I tu, t'has pres avui la pastilla, perquè sembla que tens problemes, i greus.

Gudari Gudari | Hace un año

S’AlmogàverTranquilo le han solicitado el certificado C1 de catalán

Gudari Gudari | Hace un año

MarBoschJustificar y luego esconder la justificación con argumentos falaces y baratos, eso ya es el colmo. Acera. Arcén es lo mismo y tu opinión sería la misma. El resto ni leo a personas que vuelvan su frustración personal en comentarios redes. Con insultos y descalificaciones. Si fuese tu familia el niño dirías lo mismo? Responderé en conciencia. Que esté libre y lo vuelva a repetir. Que te une al Sr. Que atropella? Algo personal? Etmologico? Demográfico? O es racismo o xenofobia lo que destila tu comparación con otro caso?

MarBosch MarBosch | Hace un año

GudariSembla que hauries de tornar a passar per l'escola, perquè vas fluixet de comprensió lectora, perquè si llegeixes bé veuràs que no es justifica RES; simplement expòs el que tothom sap: de nit, sense elements reflectants, caminat d'esquena al sentit de marxa dels vehicles, carretera estreta, ... mala cosa. Per cert, qui menteix ets tu directament quan dius que hi havia "acera" i no, ni tan sols hi havia el que tu anomenes "arcén"... i en referència a la "posta de sol", et diré que aquests dies el sol es pon a les 17:25; és fosc a les 18:00 i l'accident passà a les 20:00 h... El conductor es va entregar a les 20:30, vaja que organitzar proves, amargar-les... no sembla que en tengués gaire. I si et fitxes ho faig per comparació amb un altre cas que a mi particularment em sembla escandalós. En referència a l'autòpsia: ja et dic que com a mínim s'ha d'esperar a la seva realització 1 ò 2 dies (mínim) i l'informe final no arriba fins al csap de dies... Dius que tal vegada l'atropellament fou voluntari; i tu, innocent penses que després l'autor s'entregarà si no hi havia testimonis? Per acabar, com deia en Mark Twain: "Vals més tenir la boca tancada i que pensin que ets estúpid que no obrir-la i aclarir el dubte" (El consell és gratuït). I sort. Ara esperem que es publiqui...

Gudari Gudari | Hace un año

MarBoschOtra vez.....justificando en este caso la muerte de un niño, y el atropello de su hermano. Según tus torpes argumentos cualquiera que vaya simplemente caminando por la acera a partir de la caída del sol, corre el peligro de morir atropellado y que se apañe, que se quede en casa. No es tan difícil de entender la detencion, hasta que se establezcan causas, se haga la autopsia, se cotejen declaración, testigos, pruebas etc. Torpe...quién te dice a ti que no es voluntario, que se conocían, que realmente es el conductor, que no esconde u organiza pruebas. Eres capaz de justificar la retención de 200 niños y no de un conductor confesó....madre mia cómo están las cabezas. Que individuos tienen derecho a voto.

user Vetaquí | Hace un año

Si las carreteras no son buenas hay que moderar la velocidad, darse a la fuga y omitir ayuda es de putos cobardes. Para salvar la vida de una persona cada segundo cuenta

MarBosch MarBosch | Hace un año

Desgraciàdament és un accident on pot ser part de la culpa la té el conductor, però a les 20:00 h, circulant a peu per una carretera i per la dreta (noveus venir els vehícles de davant) i sense cap tipus de senyalització... crec que tenim sort els que comentam aquí de no haver estat noltros qui erem al volant, perquè segur que a alguns ens hagués passat el mateix, i al final és més que probable que l'exculpin. Això sí, no obviar que fugir del lloc de l'accident és molt mala idea, perquè si t'ha passat també n'has d'assumir les conseqüències. Però jo vull arribar a una qüestió: l'han enviat a presó provisional i sense fiança i la meva pregunta és en quin criteri? S'entregà als pocs minuts al quarter de la GC, sembla que va donar negatiu en drogues i alcohol, podria ser molt bé que circulés correctament; per comparativa un altre va donar una puntada de peu a una persona asseguda en una escala a la sortida de discoteca i en provocà la seva mort, va fugir durant dies i canviava de domicili perquè no el trobessin i, ZAS! el deixaren en llibertat. Per favor, si hi ha algú que ho entengui que m'ho expliqui, perquè jo no li trob sentit a aquesta "justícia":

Manu.Q Manu.Q | Hace un año

En estados unidos si existe la justicia como debe de ser .. aquí es como da igual te castigamos levemente y pórtate bien .. asco de justicia .

user Gambius | Hace un año

Es un asesino sin paños calientes,en el mundo hay millones de armas ,desde una bolsa de plástico hasta un coche,añadir que además seguramente cobarde por que dudo mucho que sea el mismo se entregó. Posiblemente el autor iba hasta las trancas de todo y de dinero para incriminar a otro.

user VAtom | Hace un año

És una desgràcia lo que ha passat. Des de la distància i darrera l'anonimat és molt bo de fer donar consells i repartir culpes, cara a cara més d'un no seria tant valent. La màxima de que no es fa res fins que passa una desgràcia, s'ha tornat a confirmar, i això no té remei. Tenim una carretera tercermundista on cada dia hi passen 4 autobusos carregats de nins i nines d'Algaida que van a l'IES Llucmajor, aquest pic ha estat un jove que ha mort, però el dia que sigui un d'aquests autobusos que tengui una desgràcia, podria ser que siguin molts més, i després baixarem les banderes, posarem dies de dol, farem minuts de silenci i vindran les màximes autoritat a consolar els familiars, res d'això servirà per res. Idò no, no son minuts de silenci una vegada hagi passat, ara és el moment d'alçar la veu per aconseguir fer una carretera més segura i transitable. I que no venguin amb projectes electoralistes (els que governen) i amb acusacions (els que no governen), necessitam que facin la seva feina, tots. Si els que tenen l'obligació (els polítics) de gestionar i fer, els poguessim demanar responsabilitats reals i penals, no una revàlida cada 4 anys, s'espavilarien, la majoria dels que tenim son uns barruts que només volen cadira calenta.