user Lectora | Hace un año

@Angelcaido i vint noms més: No vos poseu nerviôs, perque ahir era festa, aquesta setmana tenim un pont, fet pel qual molta gent té lliure i gaudeix d'un merescut descàns i per tant, té més temps per entrar als fòrums a escriure i a puntuar. No som infants i no tenim excusa per ser tan egocèntrics i voler que només siguem noltros i els que mos dônen la raô, els que poguem dir la nostra. Perque aquest és un diari popular, en el que tothom que cumpleix amb les normes té dret a expressar-se. Afegint que l'únic que no les cumpleix, perque insulta, sou vos que deis "bobos" i tractau de "bots" a la gent a la que no li agrada ni està d'acord amb els vostres comentaris. No veis que els vostros afortunadament, no sou ni sereu mai majoria? i que si en els dies feiners, la gent que és tan partidària de la dreta a ultrança i que majoritàriament és un sector de gent jubilada amb poques activitats o cap, que se passa el dia llegint i re-llegint els comentaris, no sou en absolut una majoria aclaparadora? A més, tantes mentides ja no passen el filtre i les persones, siguin de dretes, d'esquerres o de centre, ja estàn més que fartes dels intents constants i continus de que se les faci combregar amb rodes de molí. Entesos?

user Josefa Llucdamerda | Hace un año

Vaya...para algo antiguo que quedaba en la Isla...

user Lectora | Hace un año

El propietari d'una finca de la Serra de Tramuntana protestava, per la denomiaciô de la Serra com a patrimoni de tots no era just, ja que només era patrimoni dels propietaris. Ergo, si només és d'ells i no volen que la gent hi vagi i ho gaudesqui, que cuidin ells les seves possessions. Com una vegada, que vaig guaitar al claustre d'un convent de Palma, que tenia un cartell que posava que se rehabilitava amb el pressupost del Consell de Mallorca, que una monja me va arruixar i va tancar la porta just devant del meu nas. Si se fa amb doblers dels ciutadàns ha d'estar obert al públic. I si no, que ho paguin els propietaris i que no protestin.

Mallorquí i espanyol! CatalansGoHome | Hace un año

SisetComo mallorquín, nunca aceptaré el catalán impuesto, yo no me vendo como otros. Y si alguna mallorquina me ha rechazado …. Pues como a todos, por eso un picador mallorquín se iba a Magaluf o a la playa de Palma. Y a ti como siempre te faltan argumentos del tema, autocrítica y argumentos racionales, evidentemente fruto del adoctrinamiento. Nuestro patrimonio en manos públicas se va al garete siempre. Nuestra administración no sabe administrar. Esta isla nos la hemos cargado los mallorquines solitos. no tanto como los catalanes amigos tuyos, que se han cargado la comunidad más próspera y lo han convertido en una fosa séptica social.

user Xavierbv | Hace un año

Hay ecotasa de sobra pero si se utiliza para otros menesteres pasan estas cosas.

Travis Travis | Hace un año

“Defensam sa nostra cultura i patrimoni” Sí, se nota.

Manu.Q Manu.Q | Hace un año

El sarcasmo de las cuatro piedras .. el patrimonio hay que cuidarlo.

user Lectora | Hace un año

Els propietaris devien esperar que els ho arreglàs el Consell o el Govern, amb doblers públics. I que no és guapo, això?

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

A ver los BOTS de esta izquierda boba... Que os pasáis con los NEGATIVOS.. ( se nota demasiado) MODERACION HERMANOS...MODERACION.

Som i serem Siset | Hace un año

CatalansGoHomeEstàs obsessionat amb la llengua i cultura de les illes. D'on te ve aquesta obsessió irracional? Te va rebutjar una mallorquina?