user Fuera Bocs | Hace 5 meses

Cansado de este circoMe parece que ahora gobierna aqui la Marga ayudada por la Idoia.

Carlos García Carlos García | Hace un año

Antonio BibiloniEso era la ley de vagos y maleantes.

user De sa plaça | Hace un año

El que ha de fer el sr. Gómez és canviar la corona de la Marededéu i no deixar la de les solemnitats i festes bones: commemoració, Pasqua i Nadal posada tot l'any per peresa. L'excusa que llevar el vidre és molt feixuc, que poc caure i rompre's -i això que hi ha assegurança i més barat que la reparació d'un mestre artesà orfebre segur és- haver de venir l'empresa de seguretat, molt de trui, etc. Robatoris sempre n'hi ha hagut, i això ara no és trui? A més d'aprofitar la gent per dejectar a l'Església. I ja que hi som aprofitar per passar es pedacet per darrera i espolsar. No en té gens de vessa cada dia en els cafès, restaurants, cocteleria i pubs mostrant es cul de sa botella. Au, salut!

user ciclista cabreado | Hace un año

Resumiendo, todo es culpa de la derecha, mala muy mala. Todos los males que tenemos en Palma son consecuencia de la derecha que hace ya 8 años que no nos gobierna...verdad señora ?

user guaita | Hace un año

!!MUCHO HABIAN TARDADO LAS RATAS EN SALIR DE LAS CLOACAS!!!

user Marta Vich | Hace un año

Un capellà amb un iPhone? I el vot de pobresa? Li pagam el sou amb els nostres imposts

Vicent Martín Vicent Martín | Hace un año

Aquest tipus de notícies ja no sorprenen gens. Lo que sorprèn és que sabent lo que tenim, no es faci res per evitar-ho. Són gent que ve d'altres països amb altres costums, altres vicis, altra educació i altra cultura. Si no mos protegim contra aquesta fauna patirem molt, perquè això va en augment any rera any.

user Danisa | Hace un año

No es para tanto más vale my nuevo iphone

user Toni | Hace un año

LectoraLa culpa dd que la gent voti a partits de dretes es perque els partits d'esquerres no fan absolutament res per defensar-nos. Al reves criden aauests essers de llum a la nostra terra i passa el que passa.

user Lectora | Hace un año

Per molts de disbarats que digueu, tanmateix hi ha més gent que no va de fatxes, que la que encara se pensa que son "la panacea" per arreglar tots els problemes. I és que amb totes les que han fet i les que fan, o s'ha de ser molt curtet, o tenir qualque cosai que guanyar, per esperar d'aquests "pollastres" altra cosa que no sigui corrupció, espoli, retallades, privatitzacions i llenya. Sobre tot molta llenya, per encalentir-nos si deim quectenim fret i que no la treuuen de cap arbre. 😠