user Toni | Hace un año

Pues menos mal que viene este a arreglarlo too. A ver si lo remata metiendo a montoro otra vez y le dan el hachazo definitivo a la clase media. 🤔mucha izquierda y derecha, pero la dirección de la calle es la misma y en un único sentido. 💪🏻 si se puede, hostia yaa!!

user Joan Pere | Hace un año

AndrésJo puc tenir amics conservadors, liberals, socialistes, comunistes, independentistes, unionistes, neoliberals, neocons...i tot tipus d'amics però un suposat amic que se fa dir liberal-conservador que se dedica nit i dia a despotricar de tots després d'haver-te robat la cartera, doncs vaja millor m'estim més un independentista o un comunista que serà tal vegada molt idealista i utòpic però almanco més persona.

user Joan Pere | Hace un año

AngelcaídoRajoy lo que hizo fue recortar y recortar sanidad y educación pero no sirvió para nada porque reducir el déficit para aumentar la deuda de forma exponencial es de lo más absurdo e inutil q puede haber. Reducir el déficit público a base de dejar al mínimo los servicios públicos no tiene gran mérito y el resultado lo pagamos los españoles con peor sanidad y educación. Pero es que encima después de tanto recorte tu M. Rajoy aumentó la deuda una barbaridsd..

Joanot Joanot | Hace un año

Ya veras en elecciones, cuando te saquen lo de marcial dorado y su yate o el tema Baltar de Orense, enfin lo mismo por eso te defines moderado, "ladrar lo justo" " morder lo hagan los otros" mucho me temo que nos quedan otros cuatro años de Sanchez, que al final se las tendra que ver con Ayuso, Cayetana, Espinosa, Monasterio y porqueno Olona, REPOQUER DE ASES, y no lo que teneis que pareja de doses

user Aurora Picornell | Hace un año

RafelSi fa riure tornar a en Rajoy, imagini tornar a en Franco amb VOX: la prehistòria sinistra d'Espanya catòlica i feixista

El comte Mal El comte Mal | Hace un año

@Travis El que ja no passa pel forat és el següent: Alguns jutges, ja en sabem el color, se n'aprofiten d'una errada d'una inútil. Una cosa és equivocar-se i l'altra és eliminar el maltractament de la dona del codi penal com voleu fer vosaltres perquè pensau que no existeix. Ja no passa! La inflació és provocada per l'augment dels combustibles fòssils i l'avarícia de les grans companyies, que quintupliquen els seus beneficis. Per tant, sí que hi ha d'haver una pujada de sous, que vosaltres no faríeu i, ergo, faríeu més pobres els jubilats i els treballadors. Tampoc passa. Madrid, es beneficia de ser la capital de l'Estat, i de la pluja de milions inacabable que rep. Enguany mateix, AENA, regarà Madrid amb 2400 milions. No tenen autopistes de peatges, mil i una rondes, tots els AVE... i vosaltres voldríeu eliminar l'autonomia de les Illes Balears i dur totes les competències a Madrid, per tant, empobrir-nos més. Tampoc passa. El govern Rajoy va donar 60.000 milions d'euros als bancs a fons perdut, l'amnistia a les grans fortunes, va buidar la guardiola de les pensions. El govern Aznar va vendre Telefònica al seu amic Villalonga i Endesa als italians i en va fondre tots els doblers. Tampoc passa. De corrupció, crec que és insultant amb el que ha fet el PP, Barberà, Zaplana, Matas, Roca, Rodríguez, El Bigotes, Tamayazo, cas Púnica... que entris en comparació. Covid? Germà de n'Ayuso i l'hospital fantasma adjudicat a dit, vols dir? Tampoc passa. De narcotràfic, l'única cosa demostrada és que en Feijoo anava amb barca amb un dels grans narcotraficants de Galícia. I el que de veres ja no passa, és que surti sempre Veneçuela tant si plou com si fa sol. Idò això, que ja no passa! Vota PP és votar corrupció i de retruc, governar amb els franquistes de VOX.

Mallorquí i espanyol! CatalansGoHome | Hace un año

Otro Rajoy … no es tiempo de medias tintas.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Fulgencio vs. AmatPero que dice usted.... Para CHIRINGUITOS los del PSOE en Andalucia (FULL EQUIP) Esos si que ERAN PROFESIONALES ....680 MILLONES ROBADOS... a TODOS (también a usted y a los suyos)

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Pere JoanFALSO... Esa es la REALIDAD: DEFICIT PUBLICO (Millones de euros) ZAPATERO (PSOE) INICIO GOBIERNO en 2004 con un DEFICIT de....... 941 Millones del anterior Presidente AZNAR (PP) ZAPATERO (PSOE) FINALIZO GOBIERNO 2011 con un DEFICIT de 103.606 Millones AUMENTO de 102.665 MILLONES RAJOY (PP) ............INICIO GOBIERNO 2012 con un DEFICIT de 103.606 Millones RAJOY (PP) ...........FINALIZO GOBIERNO 2018 con un DEFICIT de 31.224 Millones DESCENSO de 71.331 MILLONES. FUENTE : Expansión. NO egañe por motivos politicos....NO VALE LA PENA y lo que es peor se engaña así mismo .

user " Sito " | Hace un año

De donde no hay no se puede sacar, por algo se dice que esta " manejado ", vaya en pocas palabras sin personalidad.......