user afb | Hace un año

Ella le pega una cuchillada a su compañero. Por lo que se ve, él tampoco era trigo limpio. En fin, Dios los cría y ellos se juntan.

user Lectora | Hace un año

Juanjohomar: Estic completament d'acord amb vosté. I és perque a un dels municipis més rics de Mallorca i d'Espanya s'hi han ficat genteta de per tot arreu, molta de la qual no és de la més bona, com també passa a altres llocs turístics que mouen molts de doblers, com per exemple Marbella Però fent referència a la majoria "d'escriptors" de per aquí, que tot lo dia fabulen, que acusen en fals ii que ara me diuen a mi que no estic bé del cap, just perque dic que encara no se pot parlar d'intent d'assassinat fins que la G.C. faci conclusions, no fa cap bé ni al diari ni a la imatge de la nostra població en general. I també he d'afegir, que tot indica que aquesta dona ha estat atacada pel seu company de pis, que no era el seu company sentimental, el qual va tirar la porta del seu quarto i que ella va actuar en defensa pròpia. I el més trist, és que quan és un home el que actua en defensa pròpia, encara que l'atacant resulti mort, tothom i jo també, li fa costat i clama per la seva innocència. Però quan se tracta d'una dona que se defensa d'un agresor i aquest resulta ferit, tots els feixistes enemics del feminisme i de la igualdat de drets entre homes i dones ho volen fer passar per un "crimen hembrista", o un "ataque feminazi" i tots aquests delictes i aquestes paraules que s'han inventat, per tal de que les dines no tinguem drets i que les agresions masclistes quedin impunes, perque aquest és l'objectiu de totes aquestes mogudes de la mateixa banda. I la darrera és ja per riure i fort. Perque exigir un minut de silenci per una persona que és viva, és tan doiut com fer-li un funeral a un que està viu. Jo no sé d'on ha sortit aquesta gent, ni si son uns pocs amb molts de niks que utilitzen un servidor i poden puntuar vàries vegades, o si és que com he comprovat, els que son així espanten a la resta. Però la veritat és que tenir una parella, un pare o uns fills o uns companys de feina, com aquests individus que diuen aquestes coses tan horribles per aquí, si no hi ha una majoria de persones normals que els frenin, deu ser un vertader suplici, perque son uns devoradors de drets i de llibertats, privilegis que només volen per ells i pels que son com ells.

Pep Gonella Pep Gonella | Hace un año

LukeTodos sabemos cómo llegó a ministra, lo que no sabemos ni entendemos es cómo llegó a cajera

Alterego Alterego | Hace un año

Espera, espera... un tipo tira la porta avall a crits de "te voy a matar" i reb una ganivetada en defensa pròpia, no? Vos heu equivocat amb el titular. I veig alguns comentaris de gent de no deu saber llegir per lo vist..

user Res da Res | Hace un año

Crimen de genero feminista!!!

Luke Luke | Hace un año

La Montero, lo siento no me sale decirlo de otra manera, esta cosa que tenemos de ministra no se la vera gritando puño en pecho su violencia de género ya que la maltratadora es una mujer, ni la veremos!! Violencia es violencia venga de donde venga.

user JuanjoHammer | Hace un año

En aquest municipi turístic només passen coses dolentes, Crec que hi ha manca de seguretat i esper que la seva alcaldessa solucioni el problema, que la Guardia Civil aclareixi el que ha passat i la jutgessa fiqui a presó el dolent, o la dolenta o tot dos.

Pedro Pedro | Hace un año

LectoraTiene un problema muy serio. Creo que se lo debería mirar. Y seguramente por lo que he escrito seré un facha machista, porque para usted todos somos fachas machistas.

Oliveta Oliveta | Hace un año

Per evitar una desgràcia una patrulla et tarda 30, 40 o 60 minuts en arribar. Quan la desgràcia ja s'ha desencadenat t'arriben 50.000 mil policies a curiosetjar i a fer-se els xulos; ara, que ja no hi ha RES a fer. Doncs au! senyors circulant, que hi ha molta feina DESATESA i per fer, barruts.

user Lectora | Hace un año

Toca a la Guàrdia Civil investigar i al jutge arribar a una conclusió i dictar la sentència que sigui més adequada. Però per la tropa ultra, masclista, rabiosa i que odia a les dones, aquesta desgràcia és música per les seves orellotes. I si és greu dir el wue dria un ahir, sobre Mossén Antoni Maria Alcover de que va morir de remordiments, per haver dit que el Mallorquï formava part de la llengua catalana, el demanar la pena màxima per una dona sense primer saber, perque encara no han començat les investigacions, si era un acte de defensa pròpia o si era un atac a sang freda, a més de reclamar un minut de silenci per un viu, que pot ser el vertader culpable, dóna una idea de com és aquesta tropa i del mal que fan a la imatge de la nostra societat. Estic empegallida per ells i ja no dic res més que Gràcies a Déu, per no haver de tractar ni de conviure amb gent d'aquesta.