user Angelcaído | Hace más de 8 años

No crean que es por AMOR al normalitzat, que va....es por tener acceso a un trabajo al que no puedes acceder por obra y gracia de nuestros políticos catalanistas.

user Arturo Mas ca merda | Hace más de 8 años

"Quatre illes un país cap frontera", en un estado democratico se hubiese echo un referendum para saber que lengua queremos tener algo asi como los catalanes quieren hacer para su "ptetico-proceso de indepencia" aver que les entre en la mollera que no importa un higo el catalan en el mundo....solo a los que tienen intereses creados

user Jorgete | Hace más de 8 años

Luego pasa lo que pasa. Que saben catalán pero no saben hacer la O con un canuto.

user uno | Hace más de 8 años

El catalán no sirve para nada, es una perdida de tiempo estudiar un dialecto que no pinta nada a nivel internacional

user Baró Opinador Roig | Hace más de 8 años

Aquests cursos estan fora de lloc, perquè el professorat ja en té prou amb la lliceciatura o la diplomatura, o el grau, i el màster, ara, de dos anys de pedagogia CAP: Crec que té ben acreditat el nivell de català per donar classes als infants i joves. I, si no és així: é com diuen per ací: un XIRINGUITO més de recaptació de taxes. És indignant aquesta colla de "assessors de conselleria". NOTA: a aquest individu o indivídua que campa per ací premant puntuacions vermelles fa oi. Arruix opinadors/es de conselleria mediocre educació. ç Arruix a aquesta política de medicres. Arruix!

user juana | Hace más de 8 años

Ya estamos lo importante no es tu CV, tu profesionalidad tu experiencia , no lo importante es tener el titulo de Catalan

user Tot torna | Hace más de 8 años

Vamos vamos vamos! Volvieron los cursos de catalino por doquier. Jaja, en mis tiempos de sacarme el C había profesores que lo daban en montón de sitios( el curso) y de pluri, de mañana eran maestros en institutos.

user UN NOU XIRINGUITO | Hace más de 8 años

UN NOU XIRINGUITO: La Fiscalia de Balears hauria d'intervenir d'ofici! És a dir, la persona que té acreditat el nivell de Llengua Catalana pel Sistema OFICIAL (no de xiringuito de conselleria i IEB) no podrà donar classes a l'alumnat? És de MARTE això. BAMBOLS DE GOVERN MEDIOCREI XIRINGUITO DE RECPATACIÓ TAXES!

user Xiringuito | Hace más de 8 años

UN NOU XIRINGUITO. La Fiscalia de Balears hauria d'intervenir d'ofici! És a dir, la persona que té acreditat el nivell de Llengua Catalana per el Sistema Oficina (no de xiringuito) no podrà donar classes a l'alumnat? És de MARTE això. BAMBOLS DE GOVERN MEDIOCRE I XIRINGUITO DE TAXES!!!!!!

user BAH! | Hace más de 8 años

Dale caña a catalan, diu aquest energumen de per aqui baix. I encara se permet dir que ensenyant Català, se creen analfabets. Aquí els únics analfabets son els gonelles, que neguen les evidències i la nostra identitat, per tal de servir una doctrina totalitària, cruel i passada de moda i que aconsegueix una cosa encara pitjor que crear gent inculta , fer uns violents i uns renegats de lo nostro. Podeu continuar vomitant bilis i ràbia, jo ja surt d´aquí, això fa molta pudor.