user Vecino | Hace un año

Pues yo se quien es esa señora y es una pobre anciana de 76 años que esta sufriendo mucho, es vecina mía y es una señora muy honesta, buena y en su sano juicio, lo que como bien dice un comentarista por aquí tiene que sufrir los prejuicios de una vecina de arriba que no para de agobiar la... Ustedes piensan que una anciana de 76 años puede hechar a alguien de su casa.Tengamos juicio a ver quien se cree esa tontería ...

Marga_C Margarita | Hace un año

Antonio BibiloniQué vergüenza ver la retórica habitual de la derecha que es incluso más derechista que el alemán del bigote corto y aún más loco que él. Afortunadamente, aquellos que respaldan a esos lunáticos son muy viejos y no estarán por mucho más tiempo. La democracia llegará para quedarse.

user ciclista cabreado | Hace un año

Para Oliveta, totalmente de acuerdo con lo de INDRA, veo que has hecho los deberes.

Oliveta Oliveta | Hace un año

Antonio Bibiloni, aquest conte de "tenim democràcia fa 50 anys" (HAHAHA) vas i li contes, per exemple, a la monarquia medieval que ens va imposar el dictador colpista i la seva tropa genocida, que va seguir manant a ses institucions posant/llevant (a dit) lo que els sortia dels d'allons. Conta-li de pas aquest tros de mentidota als oligàrquics españistons hereus dels llepa-franquisme, que encara segueixen manant a aquest país tercermundista. No sé a qui et penses que enganyes (si no és a ignorants). I que "els polítics els posa el poble" (HAHAHAHAAAAAAAAAAAA) , vas i li contes a ses gestores informàtiques (nepotades), com la tal INDRA, que fiquen la urpa a final, al acabar tot el procés, aparentant "neteja i transparècia", per a que els corruptes puguin dir, "no, si ses taules electorals i recontes son 100% nets", (i potser tinguin raó), però al final, prèvia publicació als medis informant a la població de les milers, i milers, i milers, i milers, de taules electorals en tot el país, al final totes aquestes taules les pasen pels algoritmes informàtics, per després ja donar sa informació final. I VOILÀ ! ... (Qui vulgui que s'informi sobre INDRA, i tota la corrupció que l'envolta, esquitxa i se barreja en ses Eleccions de Corruptespaña. A Corruptespaña no se roben només diners)

Ciuró Ciuró | Hace un año

Antes había menos democracia pero más libertad, ahora hay más democracia pero menos libertad. .

Oliveta Oliveta | Hace un año

PD : Falten residències per a gent major, però A PUNTA PALA . Quina vergonya de Règim hereuFranquista posturejant aquesta FALSA "pseudo-democràcia" de puÑetera peneta.

Oliveta Oliveta | Hace un año

Obviament aquesta senyora no està bé, i necessita dels serveis socials URGENTMENT . .... Oh wait ! ... serveis socials?... a Retrasospaña?... pocs, malament i molts només fan postureo . Falten el quadruple o quintuple dels serveis socials que hi ha, i fent feina, no posturejos ni omplir puestos que no fan res de RES. (I que comencin amb albergs a gent sense llar, que NO HI HA !!! )

user Josefa Llucdamerda | Hace un año

Pobre señora si me lo hace a mí!!

user SaylorMoon | Hace un año

Justo mi vecina de enfrente va por ese camino, vamos, lo veo venir, menos mal que no tiene gatos...

user brothers | Hace un año

Pues lo que yo creo es que cuando el rio suena agua lleva, menuda pajara debe ser la vecina para que le hagan eso ...