user Xisca (autèntica) | Hace un año

Quin desastreEfectivament, estan solucionant els problemes que crea la dreta. Recuperar la inversió per al tren d'Artà o per al tramvia que es va carregar el PP no es fa un dia. Els resultats d'aquest Govern es veuren d'aquí quatre anys.

user Alícia | Hace un año

PERÒ AQUÍ NO HI HA VAO. Com pot ser que hi hagi embossos? No deu ser que sobren cotxos a Mallorca? Francament, és incomprensible que s'estigui en contra del VAO: pel VAO tendran preferència busos, taxis i cotxes amb més d'un ocupant. AIxí que aquests no es trobaran mai embossos i aniran més ràpid que ara. És a dir, que els únics que tendran embossos seran els vehicles amb un sol ocupant. Com que per poc que puguin, evitaran anar tot sols, això vol dir que es reduiran els vehicles que circulen per aquest tram. Conseqüència: TOTHOM HI SORTIRÀ GUANYANT I EL TRÀNSIT SERÀ MÉS FLUID. I de pas evitam contaminar, congestionar Palma , saturació d'aparcaments, etc. etc. Com s'hi pot estar en contra si és un benefici per a tothom? On s'ha posat en pràctica, està demsotrat que ha millorat molt la circulació.

dsalva9 dsalva9 | Hace un año

Esto lo arregla Sevillano con un VAO de Alcudia a Palma. Incluido cuando solo hay un carril, y si no os gusta, sois fachas.

user Xisca (autèntica) | Hace un año

Per què el PP va aturar el tren fins a Alcúdia' Només li interessava fer autopistes i metros inútils perquè es forrassin elks seus amics constructors (Florentino & Co)

user Xisca (autèntica) | Hace un año

🚍El PP eliminarà el carril Bus Vao de Palma i el canviarà per un 'carril Cotxarro'. 🚘Només hi podran circular vehicles SUV, Mercedes de benzina i Porsche Cayenes. Carril VAO sí. També a l'autopista d'Inca. I prou demagògia perquè tots els partits hi estaven d'acord. Era al Pla de carreteres de l'any 2009 i cap partit l'ha discutit MAI.

user Xisca (autèntica) | Hace un año

Marc135Però si era la solució del gran Matas al problema del trànsit: una súper autopista caríssima. Un desbarat. Si hagués fet un tren de luxe fins a Alcúdia o Artà i tramvies, no hauria costat tant i seria més efectiu

user Xisca (autèntica) | Hace un año

I sense VAO! Vaja, pareix que p'entura el problema no és el VAO, sinó massa cotxos i a damunt amb un sol ocupant. Què s'inventaran ara els trolls de VOX. Venga, Sevillano, és l'única esperança per no acabar ofegats de cotxos i contaminació

Batuadell Sagrat Batuadell Sagrat | Hace un año

Esto se arregla con un carril VAO desde Inca hasta Son Castelló

user Frontiers | Hace un año

Unas carreteras de juguete con políticos de juguete.

user Soy yo | Hace un año

Y no sería una gran solución poner un gran parking disuasorio en Inca y que con el billete del tren a Palma este fuera gratis y dos billetes de autobús en Palma. De esta manera se ahorrarían muchos desplazamientos, siempre y cuando el tren incremente frecuencias. Es una manera sencilla de reducir las emisiones sin hacer inventos raros. Señores del govern el consejo es gratis, que no estoy en su gran lista de asesores.