user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

T'he dit, i t'ho tornaré a repetir, meam si ho entens, que una cosa es pressupostar (preveure) i una altra, executar (gastar). Jo n'ho he dit que ses dades que tu aportes siguin falses (encara que ho són perquè són milions d'euros anuals, no mils de milions d'euros com has escrit tu, però ja sé que moltes vegades te pot es cor per damunt es cervell); he dit que són dades de quantitats pressupostades, que no són ses que se varen gastar finalment (executades), que són ses que jo he aportat. Jo no he dit que en Sánchez vagi a gastar menys des pressupost, però si miram ses dades de 2020 que tu aportes (pressupostades), 158 milions, i ses que jo aport (executades), 134,7 milions, aquell any varen gastar menys des pressupost, però clar, 2020 va ser un any molt atípic i no crec que puguin servir de referència. Com que no aportes ses dades de tots ets anys, com he fet jo, no podem comparar més. Tu manipules intentant fer creure que ses quantitats pressupostades són ses realment gastades (executades) i això ha quedat totalment demostrat. I quan se te demostra, insisteixes en mantenir sa falsedat, no rectifiques davant s'evidència i te fas s'ofès i amenaces. Per si ho vols acabar d'entendre: sa teva mentida radica en que dius que s'han gastat quantitats que només s'han pressupostat, que són reals pressupostades però no executades, gastades. I sí, crec que tornarà a passar igual que sempre: davant s'evidència, callaràs.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Claudio RanieriEsa es su respuesta? DA POR BUENOS LAS DATOS que he proporcionado.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsMe esta DICIENDO que estos DATOS con FECHAS muy anteriores de ZAPATERO Y RAJOY SON FALSAS? MES ESTA DICIENDO que SANCHEZ va a gastar MENOS de lo que ha PRESUPUESTADO para 2022? Me esta diciendo que yo he puesto PRESUPUESTOS DE un AÑO QUE TODAVIA NI EXISTE NINGUN PRESUPESTO? Si pretende defender a los gobiernos de IZQUIERDA hágalo mejor... TODAS LAS CIFRAS POR MI ESCRITAS EN ESTA NOTICIA SON ABSOLUTAMENTE CIERTAS y están REFERENCIADA. No deseo molestarle pero NUNCA ME DIGA que MANIPULO DATOS.... De lo contrario seguirá pasando lo mismo siempre. un saludo.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsNO CUELA.....

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Si…si poner negativos pero ahí están los datos. Saludos

Claudio Ranieri Claudio Ranieri | Hace un año

Angelcaído"Almeida dobla el gasto en publicidad institucional en tres años" El pais. Solo la Comunidad autonoma de madrid gasta igual que 1/3 que todo el Gobierno central... No creo que a la derecha le interese ir por ese camino, buno, mejor a usted que tanto los defiende. Siga con sus fake news... casi cuelan.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

AngelcaídoAquest dades que mostres són de pressuposts aprovats i jo te don dades de pressuposts EXECUTATS, que és sa realitat. Pots intentar pintar sa realitat des color que te convengui, però no tenc cap problema en evidenciar com disfresses sa veritat per qüestions polítiques. Sempre és igual amb tu.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Angelcaído"Votando"? Demostra-ho. "Engañando"? Demostra-ho. Moltes paraules buides, però cada vegada que demostr amb dades ses teves afirmacions falses, ataques amb menyspreus i acusacions falses, sense cap argument. Dades (elconfidencial): pressupost executat (supòs que coneixes sa diferència entre pressupost aprovat i pressupost executat, no? Per cert, es pressupost de 2023 encara no està aprovat, compares ous amb caragols) en publicitat institucional pes Govern Rajoy (de 2012 a 2017), actualitzat a s'IPC de setembre de 2021: 102,2 milions d'euros; 124,5; 146,5; 161,3; 131,5; 132,1; una mitja de 133,0 milions d'euros anuals. Pes Govern Sánchez (2018 a 2020): 139,9; 134,0; 134,7; una mitja de 136,2 milions d'euros anuals. Una diferència d'un 2% entre un i altre. Es pressupost per 2023 és de 158,3, inferior a sa publicitat institucional executada pes Govern Rajoy l'any 2015, mira per on, ANY ELECTORAL. Aquesta, tampoc no la coles.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsLos años de MAYOR GASTO en publicidad institucional por PRESIDENTE : ZAPATERO 268.000 MILLONES en nada menos que 2007 ( NADA MENOS) RAJOY ........ 71.000 MILLONES en 2018. SANCHEZ...158.000 MILLONES en 2020 ..de momento.... Fuente THE OBJEBTIVE. Vamos a seguir manipulando? Vergonzoso y me callo.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsOTRA FALSEDAD MAS: Sánchez aprueba el MAYOR PRESUPUESTO de publicidad institucional DESDE LA ERA ZAPATERO. El importe es MAS DEL DOBLE que la cifra de 2020 y es un 28% superior a los datos registrados en 2021. SEGUIMOS CONTANDO MENTIRAS?