user Cristóbal Colón | Hace un año

BernatDices, "En tiempos de Franco se podía salir a manifestarse en cualquier momento" !!! en serio, quieres decir como los que están siendo descubiertos en Porreres?

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

CococolasGràcies pel consell. Bona nit.

user Cococolas | Hace un año

Xisca (autèntica)Bon dia. ¿Qué és aixó de "més il·legal"? Ses coses o són legals o són il·legals i prou. Sa legalitat d'uns fets són com un embaraç, si està o no si està. No hi ha terme mitjà ni gradacións. A més una ilegatitat mai en rentarà una altre; ambdues seguirant essent ilegals. No és posible ilvanar un raonament clar i correcte amb una mentalitat infatil. Respiri a fons, tanqui els ulls, reflexioni lo que ha escrit; i ho torni a provar. Després és posible que estigui en condicións de donar sa seva opinió, peró sensa vicis. És imprescindible raonar correctament per a trobar sa veritat mijançant es debat. Suposo que ho ha fet invonluntariament; en cas contrari (que crec que no) estariem dins es camp de sa demagògia, que degut a sa voluntat posada deixaria clar una intencionalitat de que li otorguin sa raó indpendentament de sa realitat. Sa paraula escrita esclavitza més que s'oratoria, perque se pot analitza amb calma. Ho tengui en comte.

user Sigue sigue Antònia | Hace un año

LectoraEstá claro que esto se está poniendo feo, vamos a terminar mal..

user Rusaantiputin | Hace un año

Ole!!! Por fin ! Que alegría

user dmollf | Hace un año

Y poniéndonos legalistas. Si los Estados de alarma eran inconstitucionales, toda la normativa de rango inferior amparada en esas leyes ilegales en igualmente ilegal. Por tanto la normativa y resolución que amparaba la prohibición de la manifestación basada en motivos sanitarios era ilegal. A quien deberían juzgar y condenar es a políticos y funcionarios que violaron nuestros derechos constitucionales. Ahora borregos entre dosis y dosis rebatan estos argumentos

user OGT | Hace un año

Que alegría!

Luís Salom S. PO Lectora | Hace un año

És una vergonya que un Govern d'esquerres i progressista del qual formo part dels seus ideals els que m'agrada defensar es menyspreï contra un treballador honest que defensa els seus drets. El dret a manifestar-se és un dels grans assoliments progressistes de l'esquerra. Tot això es produeix quan un govern es disfressa d'esquerra quan realment són truans asseguts en una butaca. Els llibres d'història que llegiran els meus fills esquinçats de fets reals, mancats de pàgines d'herois seran simplement tapes dures buides de valors. Demano un canvi de govern i que la societat posi fi a totes aquestes injustícies socials.

user Lectora | Hace un año

Haver estudiat o aprés un bon ofici. O si no, haver-se quedat al seu poble de la penísula, treballant la terra i cuidant dels animals de la granja i haurien contiuat fent feina com feren molts. Saben que és de còmodo, venir aqui i que sense saber fer una O amb el cul d'un tassó, posar un bar i fer-se rics.a base de posar copes I quan s'ha de fer bonda per una padèmia mundial, juntar-se amb els fatxes més ultres per fer renou i "lapidar" als policies. Ells, que demanen presó pels altres per qualsevol cosa sense importància, els convé que tastin de la seva pròpia medicina. La pena és que toparàn amb un jutge simpatitzant de les ultres dretes que els absoldrà. Perque per molt que diguin que no ho son, amb la gent amb la que anaven no poden ser altra cosa que ultres.

Juanan Alba Juanan Alba | Hace un año

Aún no nos hemos enterado que prácticamente todo lo que hicieron fue ilegal y una estafa para que la gente fuera voluntariamente a pincharse un experimento sin garantías con el que se han forrado y que ha mucha gente a corto plazo les ha jodido la vida y aún está por ver a medio y largo plazo? Al final va a ser cierto y sí que existen los negacionistas...