user Manuel Torres | Hace un año

YomismoLea y estudie un poco sobre la violencia de género (tanto física como psicológica), y por qué se produce siempre el mismo patrón: pegarle, y decir que la quiere, que ha sido una vez, que se ha puesto nervioso, que la quiere, y así sucesivamente. Cuando por ejemplo la víctima está aislada tanto de amigos y familiares, se siente acorralada. Esto pasa en la mayoría de los casos.

Medusa Medusa | Hace un año

LectoraQualsevol ciutada de la UE pot aconseguir el NIE nomes aportant el seu document identificatiu del seu país. Una vegada es té el NIE, es pot sol licitar número d' afiliació a la seguretat social i no fa falta res mes. I aixo inclou els ciutadans italians. Aixo es la llei a día d' avui. Crec que s' hauria d' informar un poco millor.

user Lectora | Hace un año

@Medusa: Els ciutadans de la Unió Europea també necessiten tenir permisos de treball i de residéncia. D'acord que és més fàcil tenir-los del que ho és pels estrangers extracomunitaris, però si un individu és un delinquent, o és tan violent que és capaç de pegarr a una parturienta, se pot perfectament expulsar a aquest individu, perque és un perill públic.

user Lectora | Hace un año

@Cla: Jo no dic que se transferesquin les competències d'Extrangeria al Govern. Jo dic que se cedesqui o que se confii la gestió d'Extrangeria al Govern. La "Encomienda de Gestión" és la possibilitat de que una administració cedesqui a una altra la gestió d'unes competències seves, per diversos motius. I és un supost que no contravé a la Constitució i que està recollit a la Llei de Procediment Admiistratiu.

user Cla | Hace un año

LectoraNo hi ha país del mon on l'estrangeria és deixa a les autoritats locals. Tampoc a estats units, que és compusa per paissös i no per comunitats autónomes. A més, aquest cas concretament está protagonizat per ciutadans europeos. No hi ha expulsió, no més es poden deportar els ciutadans reclamats per les autoritats del seu país quan están cercat per un delicte que van acometre allí. Dit aixó, soc italià i soc home. Em fa molta vergonya que un animal como aquest hagi sortit del meu país i es quedi aquí entre nosaltres. Tan de bó es pugui expulsar-li com vosté ha dit. Pero és imposible juridicament i, en tot cas, hauria de fer-se a nivell de legislació central. Esperem que entri a la prisó i que es quedi molt de temps. I que quan surti, mai més torni a veure aquesta pobre dona i al seu fill, delincuent fastigos.

Medusa Medusa | Hace un año

LectoraEn primer lloc, si son italians, son ciutadans de la UE, i poden residir i treballar aqui sense cap permis ni tramit. Segon, si l administració autonòmica poguès donar els permissos de feina i residencia als extracomunitaris, crec que aqui es podria ficar tothom, de qualsevol part del mon, igual que ara, pero amb papers i drets. I els que hauriem d´emigrar seriem nosaltres els mallorquins.

user Vero | Hace un año

Ojalá la madre reúna la fuerza y el apoyo necesario para no volver con el. Por ella , por su vida, por la vida del bebé....... !!! Mucha fuerza a esa mamá. Y a el: ....... No tengo palabras, me da asco. En un momento tan vunerable, que debería ser especial y bonito en la vida.... Recurrir a la violencia!!! Pedazo de anormal!!! NO SE TOCA!!!!

user Lectora | Hace un año

A veure si no tenc raó quan dic que haurien de cedir la gestió d'Estrangeria al Govern sutonõmic, perque se puguin valorar més detengudament qui se pot quedar i qui s'en ha d"anar d'aquí?

Marc Marc | Hace un año

Vaya con el bambino!! Muy valiente 👍👏🏻👏🏻👏🏻 Así es como ayudan a traer un hijo al mundo? Espero que esta madre no se eche atrás y que por su bien y el de su hijo saque a este tipejo de sus vidas para siempre. Ánimo!! 💪

user Yomismo | Hace un año

Lleva casi un año recibiendo malos tratos... Un embarazo son 9 meses, corríjanme si me equivoco. Y decide tener una criaturita con este impresentable? Nunca lo entenderé. Y ahora inflenme a negativos pero es la pura y cruda realidad. Cuando se van a concienciar que desde el primer golpe y indicio de maltrato deben pensar en poner tierra de por medio?