user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Miquel Ferrabé, veig que no vols aportar dades per demostrar ses teves afirmacions, tu mateix. Jo les he cercat i les he trobat: efectivament, es Govern no va apujar es 2% aprovat el 2020 al·legant conseqüències de sa pandèmia; també és vera que el 2021 se va arribar a un acord entre Govern i Mesa d'empleats públics de sa CAIB (això no ho dius tu, per què? Pensa que dir mitges veritats també és mentir...) per apujar d'un 0,9% i recuperar sa pujada no feta efectiva el 2022 per gener de 2023. Per tant, és una altra mitja veritat que, a dia d'avui, a nivell autonòmic es cobra un 2% menys que a la resta d'Espanya, ja que d'aquí a tres mesos se regularitzarà sa situació, com varen acordar Govern i Mesa, no ho oblidis. Ara me sembla interessant que me concretis quines mentides dius que he dit jo, que només he xerrat de salaris de s'administració central; esper que aquesta vegada no tornis a tirar sa pedra i amagar sa mà.

Miquel Ferra Miquel Ferra | Hace un año

Heròdot està clar que si tens l'exactitud de dades a nivell estatal també ets pots mirar el BOIB, ja sé qui ets, per tant saps perfectament que dius mentides.

Mallorquí i espanyol! Zu Vekaufen | Hace un año

SisetLo que tenemos menos que la media europea son los ingresos. No nos podemos permitir tanto funcionario, tenemos un déficit galopante y una deuda desorbitada. El concepto funcionario está obsoleto!

user N MQ | Hace un año

Y todo este dinero de dónde sale ? de la ecotasa ?

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

AngelcaídoJo no t'he dit que menteixis, t'he dit que dones informacions inexactes; te traeix es subconscient? Es teu primer comentari no anava sobre quant s'apuja es sou es Govern, era sa comparació de sa pujada dets empleats públics i des membres des Govern; jo t'he demostrat que aquesta major pujada de cara a 2023 compensa sa menor pujada del 2022 i que, en global, sa pujada és idèntica. Tu insisteixes en no reconèixer sa teva "equivocació"; tu mateix.

user Ana | Hace un año

Pero estamos tontos o que?Nos quejamos de que no hay médicos ni enfermeros en Baleares,si se les sube un poco el sueldo quizás se animen a venir ya que también son funcionarios.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsYo no MIENTO…Nunca, puedo equivocarme PERO NO ES EL CASO. El qué al parecer es incapaz de ver las cosas como son en realidad es usted. El GOBIERNO del PSOE y la. EXTREMA IZQUIERDA SE SUBEN EL SUELDO UN 4 % Y NO CONTINÚE LLAMANDO MENTIROSOS A LOS DEMÁS , sólo muestra su propia INCOMPETENCIA O INTERÉS OSCURO en defender lo indefendible.

Interventor Interventor | Hace un año

Podría aprovechar también para quitar la nueva mala costumbre de la cita previa (heredada del covid) y que lo que consigue es mantener una eficacia de gestión de los funcionarios vergonzante.

Pedro Pedro | Hace un año

Que carisima no va a salir esta campaña electoral

Som i serem Siset | Hace un año

La dreta fa demagògia dient que sobren funcionaris però resulta que en tenim menys que la mitjana europea. Després se queixen quan no tenen bons serveis. D'altra banda, s'ha de dir que molts dels que se queixen ho fan perquè tenen una feina mal pagada on no han hagut de demostrar cap títol ni cap experiència prèvia. Voleu condicions de funcionari sense estudiar, la vida no va així. Vos record que hi ha beques per estudiar