user Estorat | Hace más de 8 años

¡Menuda falta de criterio! O sea, que en este pais de pandereta derriban la casa que se construyó para el y su familia JOAN MIRÓ, la casa donde vivió y murió, para construir un bodrio descomunal en ese solar y nadie dice ni pio. Y ahora se rasgan las vestiduras porque reforman una casa donde Falla veraneó quince dias. ¿Donde estaban los de Arca y los defensores de "sa Faxina", tan preocupados como estan por el patrimonio, cuando se derribó la casa de JOAN MIRÓ? ¿Porque se consintió que se hiciera un chalet digno de la zona "Alcampo" junto a la Fundació Miró? Que alguien me lo explique, alguien con conocimiento de causa por favor. Y los que se llenan la boca con Falla, que se vayan a las de Valencia, a ver si se les pasa la confusión...

user veinat | Hace más de 8 años

pero que clase de enfermedad rara le ha pegado a hila? quiere tirarlo todo

user M | Hace más de 8 años

Repeteixen com a cotorres el que diuen els seus líders del PP o de C´s. Valdria mes que ni miràssim aquest diari, però jo, i crec que també molts, els fatxinaires mos fan tantes rialles, que no volem privar-nos d´uns moments còmics.

user Pere Juan | Hace más de 8 años

Deixi-ho Figuera, no hi ha res més improductiu que intentar raonar amb una cinta de casset que se rebobina contínuament per reproduir el mateix missatge.

user En Figuera | Hace más de 8 años

No Tomeu... això de llistes negres (de "desafectos al régimen") i repressió (fins i tot acabada sa guerra, cony!! fins i tot en baussà la practicava) és una característica exclusivament vostra. I ara me faràs creure que a tu i es teus t'importen un prebe ses cabres d'Es Vedrà. Au tira, home, tira. #quinmalPPerdre

user Eren Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

@Pere Juan, Sa bestialidad an sos animals ja l'heu demostrat an sa matansa de cabres des Vedrá. Are vos toca posá en práctica sa destrucció cultural. Después de tomá es monument de Sa Faxina quín será es pròxim. ¿Cuants d'edificis y monuments teniu à sa llista negre? ¿No heu de tomá colque iglesi? ¿Quê será lo siguent? ¿Sa represió àn es que no pensen com voltros?

user bienpensar | Hace más de 8 años

Ánimos, que si llega de ser de Manuel Azaña ya estaría resuelto.

user M | Hace más de 8 años

Me fitxo que la dreta continua encabotada en conservar el monòlit de Sa Feixina, insistint en que és un tresor artístic, però que en canvi vol que s´esbuqui la casa on va viure Manuel de Falla. Son lo que no hi ha.

user Franco | Hace más de 8 años

I la falta de coneixements en Art i Història de la dreta, asusta. Probablement, molts de "fatxinistes" ni tan sols saben qui era don Manuel de Falla, i els que ho saben els importa un pebre.

user Pere Juan | Hace más de 8 años

Ja hi tornam a ser, sr. Tomeu? què hi tenen a veure aquests suposats catalanistes, com vostè els mal anomena, o les esquerres en la destrucció del patrimoni? Se li nota massa el plomall blau. Li vull recordar que en la història recent de Ciutat els únics que han defensat aferrisament el nostre patrimoni històric-artístic ha estat precisament l'esquerra nacionalista. I no me surti amb La Feixina perquè això és una burla a la decència i la dignitat que s'hauria d'haver esbucat fa molt i que només defensa la ideologia rància i casposa que vostè i els seus representen. Ja està be de prendre el pèl a la gent