user Lluís | Hace un año

AngelcaídoNo pots escriure en mallorquí perque no en saps. Així de clar! La resta són excuses de mal pagador, vuits i nous i cartes que no lliguen. De quins diccionaris parles? Què saps des diccionaris mallorquins? Per què pontifiques i remugues d'allò que ignores? No fa falta que ningú digui que éts espanyolista; ho deixes ben clar cada vegada que obris sa boca en aquest fòrum, fent ostentació de mallorquinofòbia desfressada de catalanofòbia. No tens coneixements ni capacitat per jutjar sa meva manera d'escriure. Tothom que conegui es mallorquí parlat i escrit podrà corroborar que sempre utilís paraules i expressions ben mallorquines. En canvi, es teu mallorquí no sabem si ni tan sols existeix. Si pots respondre es meus escrits no ès perque vagis sobrat d'educació, sinó perque vas sobrat d'ignorància i, a damunt, en fas ostentació!

user guaita | Hace un año

!!! AHORA TODOS JUNTOS CONMIGO LA CANCION DE GEORGIE DANN!!! EL CHIRINGUITO, EL CHIRINGUITO!!!!

MallorcaisnotCatalonia MallorcaisnotCatalonia | Hace un año

SisetCorrecto, haters go home! Catalanistas y mallorquines vendidos go home.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

LectoraLo que USTED no quiere entender es que el CATALAN es tan PENINSULAR COMO EL CASTELLANO pero MUCHO MAS DAÑINO PARA EL MALLORQUIN...pues PRETENDE SU SUBSTITUCION.

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

LluísMe llama ESPAÑOLISTA por que DEFIENDO el MALLORQUIN en ESPAÑOL? Como le tengo que llamar a usted que ATACA EL MALLORQUIN ESCRIBIENDO EN CATALAN? Afortunadamente mi educación NO ME PERMITE lo que a usted la suya..

Angelcaído Angelcaído | Hace un año

LluísLo uso cuando a mi me place....FALTABA MAS... Le molesta que tuvieran que USAR Y UTLIZAR UNO DE NUESTROS DICCIONARIOS, PUES NI ESO TENIAN, para poner algo de ORDEN el el DIALECTO CATALAN?

user Lectora | Hace un año

A diari se posen a l'abast dels seus estudiants eines digitals, convencionals i tot tipus d'activitats per aprendre a parlar, llegir i escriure tot tipus de llengues estrangeres i a tothom li pareix bé. Però quan se tracta de facilitar l'aprenentatge del Català, tota la tropa que vol forasteritzar les nostres illes, se posa com a loca amollant disbarats i mentides a balquena. Si tots sabem que la seva finalitat és la de que a les Illes Balears només parlem en Castellà. I no s'entén com així no van directes al que volen i deixen d'inventar-se coverbos sense cap fonament, que se veuen a la llégua que son productes de les ments de gent que no sap aprofitar el temps i que dóna la impresió de que no està massa bé del capet. I tot aquest auto-atac a la nostra cultura està promogut per unes quantes persones majors, provinents de famílies feixistes i franquistes, que no han evolucionat i s'hanquedat estancades en els anys cinquanta i sexanta, més uns quants pobres al.lots i al.lotes als que han adoctrinat a unes escoles que no cumpleixen amb les seves obligacións, o a clubs esportius, o a falses associacions culturals, units a una part de nouvinguts, majoritàriament castellanoparlants, que perque son uns ganduls prefereixen barallar-se amb els ciutadans i denunciar a les nostres institucións per parlar la nostra llengua, abans d'anar a classe i estudiar un poc per aprendre a parlar en Català, o en Mallorquí, com li vulguin dir perque SI que és la mateixa llengua. I entre tota aquesta tropa s'ha organitzat tot aquests m€rder per intentar treurer-nos de pollaguera i destrossar la nostra cultura natural, fent-se passar per uns grans patriotes de la nostra petita pàtria natural, en una espècie de terrorisme cultural sense massa sentit. Però tanmateix no guanyaràn i per contra, se perdràn moltes coses bones, moltes amistats i fins i tot que familiars seus els facin cas. Allà ells, tanmateix estàn destinats a perdre, perque no parlen clar, perque menteixen molt, perque només embullen, perque no ténen raó i perque tots ells saben que prediquen idees falses.

user Lluís | Hace un año

ciclista cabreadoNingú vol fer desaparèixer cap llibre. Això són bubotes espanyolistes! Bé, per ventura ets espanyolistes sí que voldríeu fer desaparèixer es llibres en qualsevol llengua espanyola no castellana. O més ben dit, sabem cert quie voleu fer desaparèixer aquestes llengües! 😥

user Lluís | Hace un año

AngelcaídoSi t'agrada es diccionari de mossèn Alcover, per què no l'uses per escriure es comentaris en mallorquí en lloc de girar sa llengua i fer-la desaparèixer? 🙂 Naturalment, ès una pregunta retòrica. En realitat, es mallorquí ni t'importa ni t'interessa perque éts un espanyolista declarat. Es teu suposat mallorquinisme ès pura comèdia i es diccionari de n'Alcover no l'has mirat ni per sa tapa dura! 😥

user guaita | Hace un año

!!nuevo chiringuito!!!