user Puses | Hace un año

Gobierno por moción de censura. El pp de andraitx y esta señora no ocultaban las siglas del pp en los documentos hace unos años? Ppopulismo

user afb | Hace un año

LectoraTambé el PSOE (amb tota sa porqueria de corrupció des ERES a Andalusia) i tota aquesta gent que comanda des de Madrid va presentar una moció de censura contra el PP per ser un partit corrupte i "regenerar la democràcia". Ah, no!... l'esquerra és santa, incorrupta i inmaculada.

user afb | Hace un año

A ver, catedráticos en economía que criticais esta decisión. Con la inflación disparada y unos impuestos altos ¿no sufrirá más el bolsillo de ciudadano de a pie, desde el más humilde al más rico?

user Lectora | Hace un año

Als de la dreta no els preocupa baixar els impostos als més rics, ni que llavors no hi hagi doblers per donar serveis. Perque precisament l'objectiu que ténen en ment, és suprimir tots els serveis públics i que absolutament tot sigui privat. La idea és molt més perversa del que a simple vista pareix. I fer una moció de censura per treure defora a un batle electe, motivant-la en que aquest té el caràcter molt fort, també ho és.

MarBosch MarBosch | Hace un año

Espanya és un dels tres estats que menys pressió fiscal té i, alhora, menys serveis. Cada vegada que sentim parlar sobre "davallada d'impostos" estaria bé que també els polítics es davallassin els seus sous, llavors ja parlarien d'altres coses. Cada vegada que davallen impostos és innegable que retallen serveis, perquè tot té un cost...

user Joan | Hace un año

M.RajoyA lo mejor basta con dejar de despilfarrar el dinero que ya cobran

user Lectora | Hace un año

Ara està de moda entre les dretes estirar-se als multimil.lionaris de les màns entre ells. I perque els serveixen aquests rics, si no tributen, no inverteixen, no creen llocs de treball i a sobre se'n duen ells els doblers que hem tributat els altres, en forma de subvencions, no se sap perquè, beques perque els seus fills estudiin a col.legis d'èlit, i tot tipus de malbarataments injusts. Però aquests partits de la dreta ténen tants de mitjans subornats, tants d'opoinadors a sou, i tants de panxacontents, enxufats i col.locats pel morro que fan propaganda de persona a persona, que fa por pensar a quanta gent normal i treballadora han rentat el cervell i que se creu les seves mentides sense recordar el que fan quangiveren. I a sobre,.el PSOE pareix que els fa el joc, regalant doblers als clubs de futbol i a madrilenys pijos.peque facin festes aqui i menyspreant la nostra cultura pròpia.

user M.Rajoy | Hace un año

Y ahora la pregunta del millón!!! De donde van a sacar dinero para el buen funcionamiento de todos los servicios que es responsable el ayuntamiento en el municipio??? Espero que no sea de más licencias y todo lo que conlleva la construcción en el municipio!!! Porqué si es así apaga y vámonos...

user PAPI | Hace un año

Y despues diran que no hay dinero,que el ayuntamiento se ha tenido que endeudar,cosa que caera como una losa para el siguiente equipo de gobierno!!!

user Cococolas | Hace un año

PuputBon dia Sr. Puput. És molt possible que tengui raó. Fins i tot, si aconsegueixen estar governant es temps suficient pasi de possible a probable. Peró els des band contrari són uns mans foradades, que si els hi donen un desert per a administrar al cap d'un any necessiten comprar arena (amb sos nostros doblers). Toca triar es mal menor, perque dels co..óns d'un poden penjar els altres. No hi ha més.