user FJavier61 | Hace un año

RicardoYo no he hablado de quien lo gestiona o quien lo va a gestionar. Yo he opinado que hay mejores cosas, en estos momentos, en las que gastar el dinero. Además, que te crees, que si lo gestiona esta tropa vas a entrar gratis?. De momento ya pagas la entrada con tus impuestos que se van a gastar en comprarlo, rehabilitarlo y colocar a todos los amigotes que lo van a gestionar. Me preocupan más los 4 meses que llevo esperando para unas pruebas de corazón que el que me vayan a cobrar 15 euros para ver el castillo de Alaró

Ricardo Ricardo | Hace un año

FJavier61Qué opinarías si los derechos de explotación cayeran en manos extranjeras, y para visitar el castillo tuvieras que pagar 15 euros la entrada? Lo pagarías? Dirías también que se hace una mala gestión de los recursos? El patrimonio local hay que cuidarlo.

user Magnus Pym | Hace un año

La verdadera noticia es que no lo compra un alemán...o un sueco,...o un francés...

user FJavier61 | Hace un año

Las colas del hambre, el paro, la pobreza energética, negocios que cierran, empresas que quiebran... No hay mejores maneras de gastarse el dinero que en comprar fincas y subvencionar clubs deportivos privados entre otras cosas? A nadie le sobra el dinero. A ellos parece que si.

user Occità | Hace un año

guillemI finalmente, els autèntics mallorquins no venuts als invassors, monolingües, rancis, tencats, paletos CATetos retrógrads provincians i repressors feixistes nazionalistes catalanistes, tenim sa nostra festa major que celebram amb molta de joia i satisfacció, el 11 de septiembre de 1.714 quan el rei Felip V de Borbó ens va lliurà de tota sa repressió i opressió catalana feixista soferta durant 366 llargs e insoportables anys. Visca Felip V i visca el actual Felip VI galants de sa llibertat i diversitat plural i cultutal del reine d’EspaÑa i del poble de Mallorca. Es penòs que te xerrin d'una convivència pacífica de catalans i mallorquins durant s'ocupació catalana de Mallorca, on es va imposar sa llengo a guinavet i fogueró. Hi va haber un temps a Mallorca del segle XIV, que no hi habia querelles, fosses comuns, justícia, jutges, advocats, pressons, recursos, ni permisos, ni indults, ni cloaques de clevagueram per es mallorquins nacionalistes independentistes, es peixos grans feixistes catalans es menjaven es peixos petits mallorquins, ens devoraven ses forces d’ocupació del nazional catolicisme feixista català mercenàries almogavers de al crit de “Desperta ferro“ ( lo de “ a por ellos “ va ser una broma devora aquestes bèsties tarades ), i ens empalaban i torraban com a cabrits en fogueres i brasses ( Cabrit i Bassa en el Castell d’Alaró ) i ens passaven a guinevet per es coll ( Jaume III a sa batalla de Llucmajor ), deixant terror i caps per ses cunetes dels camins de tota Mallorca. així impossaren ses seves lleis i sa seva llengo es catalans. Vergonya cavallers, vergonya.

user gasparmelciordejovellanos | Hace un año

guillemNo els importa la realitat. Només la seva curolla pro espanyolista i anti mallorquina. Cabrit i Bassa no lluitaven pels furs ni per la independència, lluitaven pel seu Rei i senyor. Això no els lleva ni una mica de valentia ni de lleialtat. Com bé dius, Guillem, els que ens varen fotre furs, independència i llibertat varen ser els castellans amb el tractat de Nova Planta.

Skunk#1 Skunk#1 | Hace un año

Eso de que no es edificable tiene un asterisco muy grande. Es cierto que no se pueden construir nuevas edificaciones pero las existentes, que se construyeron legalmente, sí que pueden reformarse, rehabilitarse, etc.

user guillem | Hace un año

L’any 1312, per part del rei Sanç I de Mallorca (el Pacífic), Comte de Rosselló i Cerdanya i Senyor de Montpeller, va fer erigir un altar i fundar un benefici per les ànimes de Cabrit i Bassa a la Capella de la Seu, on suposadament encara hi ha les seves restes.

user guillem | Hace un año

Benvolgut Sr. Occità, Mallorca va perdre les seves institucions independents i el dret a parlar mallorquí en els actes oficials, amb la capitulació del 2 de juliol de 1715 front a les tropes castellanes i franceses i l'entrega de les claus de Palma de Mallorca el 11 de juliol al general francés Claude d'Asfeld.

Alcalino Alcalino | Hace un año

Para que quiere el Consell la finca comprada con nuestros impuestos? para colocar familiares de las izquierdas? para que aquello sea un nido de politicos los fines de semanas?porque ese dinero lo lo invierte en rebajar impuestos y que sea paralso ciudadnos y NO para diversion de los politicos de turnos?. Ya esta bien con la administraccion que lo que hace es recaudar impuestos para ellos vivir mejor: la administraccion es una despilfarradora. En España hay el doble de Ministerios que habia con las derechas, el doble de acesores, el doble de coches oficiales, el doble de chiringuitos que no resuelven nada mas que colocacion de familiares de los politicos, y todo eso a base de afixiar al contrubuyente a impuestos. Dimision ya de esos despifarradores cuanto antes para que España levante la cabeza.