Oliveta Oliveta | Hace 8 días

Un restaurant PRIVAT damunt la platja/costa , que és espai PÚBLIC .... idò, A TERRA AMB ELL ! PROU de barruts aprofitats i de privilegis descarats !!!

user David Vecino Palma | Hace 2 meses

Ánimo! Este año ha tocado a chiringuitos y restaurantes de playa... El año que viene, puede ser cualquier otro tipo de negocio. Basta ya! Dejen trabajar a la gente para que ustedes puedan mantener sus sueldos públicos y tronos.

user Discoxou | Hace 2 meses

Sense voler faltar, pero després de llegir detingudament la notícia, tal i com es detalla a aquest diari, sembla ser que aquest restaurant ha estat funcionant molts d'anys sense autorització i sense pagar el cànon costes que paguem la resta de mortals que tenim negocis dins del domini públic. Un títol de propietat anterior al deslindes que vingueren després de la primera Llei de Costes, no dona dret a lucrar-se amb l'ocupació del que és públic, ni aquesta gent ni cap dels afectats. Sempre ha de primar l'interés general, i aquest fou l'objectiu de la Llei de Costes. Gràcies a això tan senzill, les platges no són propietats particulars en aquest pais, i en podem gaudir tots. I per aixó existeixen les concessions, que molts de noltros hem hagut de tramita (i pargar-ne els canons) religiosament, fins que s'han acabat els terminis. Si hi ha voluntat de mantenir aquesta edificació, només hi veig una solució, que resti en mans del seu actual legítim titular que és el domini públic. Me sap greu, però la situació d'aquesta família és la mateixa que visquerem moltes altres al llarg dels anys passats. No entenc com fins ara no el han fet un requeriment.

user lolosz | Hace 2 meses

AntoniaEs mentira que lleven 39 años ilegales. El odio y la envidia te corroen.

user lolosz | Hace 2 meses

Aquest restaurant no fa mal a ningú, excepte als quatre envejosos, ressentits i ecolotalibans de sempre. Ara resultarà que el medi ambient millorarà si esbuquen un restaurant que fa dècades que hi és.

Juancoke Juancoke | Hace 2 meses

Tantos y tantos lugares, hoteles, chaletazos construidos sobre la roca.. pero lo que derriban es lo que podemos disfrutar el pueblo, una comida junto al mar en un chiringuito...

user Antonia | Hace 2 meses

Groucho 74Efectivamente, a ver si leemos más, pero así en general... Si es dominio público de costas no puede haber propiedades privadas. Tendría que tener licencia y no la tiene, xq, según dice la noticia, la propietaria no solicitó hasta hace un par de años la licencia de ocupación de costas xq pensaba que con el título de propiedad de la vivienda le bastaba...

user Groucho 74 | Hace 2 meses

AntoniaDe ilegales nada. La noticia pone que la casa es de su propiedad y tienen la licencia en regla. A ver si leemos mas.

user Lolo2021 | Hace 2 meses

Una vergüenza de políticos y cargos directivos públicos que en vez de preocuparse por el bien común de la isla y de los habitantes, se dedican a destruir puestos de trabajo y arruinar a familias emprendedoras que dan trabajo a gente y pagan impuestos religiosamente.

user Ricky | Hace 2 meses

@Antonia "del que no se es propietario" ??? ni siquiera ha leído el artículo ? cuando se paga el IBI, no se es propietario ?