Charles Bronson 💪🇪🇦🇦🇷💪🪓⚔️🛡️ Charles Bronson💪🇪🇦🇦🇷💪⚔️🗡️ | Hace un año

Land CarsonLos interinos , han estudiado igual que un funcionario y trabajan lo mismo más que un profesor que tiene la plaza fija , y están para cubrir cientos de bajas médicas de profesores de plaza fija y tu los quieres quitar 🤦🏼🤦🏼🤦🏼 no entiendes nada !!! Perdona que te lo diga !!!!

user ciclista cabreado | Hace un año

Sisetno odio la educación,. odio el adoctrinamiento y el sectarismo.

Angelcaido Angelcaido | Hace un año

MarBoschPenoso su comentario sobre lo sucedido. Usted BLANQUEA …. 4 Años llevaba este niño sufriendo.

user Land Carson | Hace un año

"El curso escolar se iniciará en Baleares con menos alumnos y más docentes" Pues si hay menos escolares también debiera haber menos profesores. Pero claro, hay que mantener a los miles de profesores interinos que no han he estudiado para sacar la plaza, y siguen siendo interinos. Intereses políticos y sindicales, a costa de los Principio de Igualdad,mérito y capacidad y del erario público.

El comte Mal El comte Mal | Hace un año

És el començament més caòtic que jo he vist, i això que ja en fa una partida d'anys que m'hi dedic. El decret educatiu, s'ha aprovat l'1 d'agost, un mes abans de començar. Un decret que canvia de dalt a baix la manera de fer classe, que es carrega la llibertat de càtedra i que només cerca l'aprovat general. No s'ha pogut formar gairebé ningú per a dur a terme aquest canvi. Les famílies que volen que els seus fills aprenguin, es formin... ho tenen malament, ja que aquest sistema educatiu serà una fàbrica d'analfabets funcionals. I els sindicats? Callats. És una autèntica vergonya! I MÉS? Callat, una altra vergonya. Que ningú s'estranyi del que passarà a les properes eleccions.

Charles Bronson 💪🇪🇦🇦🇷💪🪓⚔️🛡️ Charles Bronson💪🇪🇦🇦🇷💪⚔️🗡️ | Hace un año

Firmado : Martí March, total yo seguiré Chupando del bote 💰🍯con mi despacho mi aire acondicionado mi calefacción y los profesores a Pringar como unos desgraciat 🖋️✒️📝 Bona fainá.!!!

user La roqueta...😅 | Hace un año

Debería empezar con MENOS CARGOS POLÍTICOS Y DE CONFIANZA en la Conselleria... ocupan sillas sin experiencia docente y así nos va en temas educativos.

Angelcaido Angelcaido | Hace un año

94 AULAS EN BARRACONES. Camino de 8 años de Gobierno ARMENGOL y siguen los BARRACONES Y EL STEI que tanto prometía EDUCACION DE CALIDAD …. CALLADOS. Vaya tomadura de pelo qué hicieron . CLAMA AL CIELO .., Qué vergüenza.

MarBosch MarBosch | Hace un año

Joan AntoniCrec que ho no tens te n'has assebentat o desconeixes el tema, perquè em sembla que la convocat`roia de beques i ajudes per a alumnes amb NEE ja està obert i funcionant, informa-te'n. Respecte de saturació, he de dir que MAI havia vista tanta gent als centres, de fent s'han contractades més de 500 persones per a tasques docents (compara amb Madrid, on directament els han despedit, i molts més). I no vull deixar de comentar un fet: l'acosament a un infant i no puc estar més d'acord amb les paraules que ha dit el conseller, una altra cosa és si ja no et fan nicas, llavors ves al jutjat de guàrdia, però començar per les xarxes socials no arregla el problema i probablement el fa més gran; això sí: el primer és ajudar la víctima i combatre els acosador (es) que generalment estan amparats per les famílies i no són conscients que estan creant mostres.

Som i serem Siset | Hace un año

ciclista cabreadoOdiar l'educació diu molt de tu