Joanot Joanot | Hace un año

Armengol: las menores tuteladas. Recuerdas??? Son niñas.

Angelcaido Angelcaido | Hace un año

LectoraClaro qué sí . DURANTE CUATRO AÑOS? Vaya activad de verano más larga.

Vergonya Vergonya | Hace un año

O sea .... El protocolo funciona a la perfeccion y ha tenido que ser el hermano quien lo denuncie en redes sociales y con una primera reacción del instituto estudiando querellarse. Su concepto de "funcionar" es una clara muestra de la españa de pandereta de la que ni Vd. Ni ninguno de sus mediocres predecesores ha sabido sacarnos.

Jose Gar Jose Gar | Hace un año

que hay de los abusos a menores por parte del IMAS?

user Yomismo | Hace un año

Esperad que me descojono..... Lo mismo que las menores explotadas sexualmente

user elantonio | Hace un año

Y dirá: y no puede ser de otra manera. Trabajamos y trabajaremos por los niños. Todo esto me puede parecer bien o mal que los monitores no estuviesen atentos, que el colegio pasase durante mucho tiempo de niño, que el protocolo este mal hecho, pero me parece deleznable que la primera reacción fuera denunciar al denunciante, así como se va a arreglar nada en este país.

user satan | Hace un año

El govern y el Consell siempre llegan tarde, el corporativismo es manifiesto a pesar de los casi 150 casos en un año..

user Bàmbol | Hace un año

I no condena l'escrit del director o del tutor? Ni obrir un expedient informatiu i depurar responsabilitats?Els hi sembla que el to de macarra de barri es el més adequat i pedagògic? Com poden, un docent o docents, amenaçar al germà clarament per intimidar-lo, que només està fent ús de la seva llibertat d'expresió? Si el claustre fa mutis com la conselleria, vol dir que us agrada tenir al col.legi un "manporrero", tant com al conseller del psoe.

Ciuró Ciuró | Hace un año

Yo también quiero ser presidente, es un negocio que hoy en día es muy pudiente, solamente tengo que engañar a la gente y no preocuparme de que el mundo es diferente.

user Lectora | Hace un año

Ara resulta, que molta gent se pensa que la culpa la té Armengol, els docents de les escoles públiques i la llengua catalana, maldament tots els insults els amollàssin en Castellà, ocorregués a un "campus d'activitats d'estiu" a on els encarregats eren monitors d'esplai i no mestres, i que la senyora Armengol no estas convidada al "berenar de caníbals"que li montaren al pobre nin els seus mals, pèssims companys. Però enlloc de ser tan simples i tan expeditius, valdria més pensar un poc i investigar,i per ventura. descobririen que els mestres ténen les mans fermades en matèria de càstics, que no poden fer res contra els alumnes embogits, sense ells ser expedientats, perque la llei aniria en contra d'ells. I també s'hauria de tenir en compte, que molts d' aquests infants assejadors procedeixen de famílies a on la violència és el pa de cada dia, i que el que fan ells als seus companys és el que veuen que fa el pare a la mare, o el que els fan a ells els seus progenitors o els seus germans majors. I també ocorreix que molts de pares i mares pensen que els assejadors son els llests, els forts i els bons. I que les víctimes son uns pobres beneits que s'han de tirar al fems i que assetjar està molt bé i és molt normal, perque s'ha fet sempre. Possiblement, la solució seria treure una llei que recollís i castigàs aquests horribles fets i que se dissenyàssin cursos per educar als pares, que també haurien de respondre pels seus fills. Si se posàssin multes de quinze a cinquanta mil euros. als pares dels que fan "bullyng" als seus companys, tothom faria bonda.