user Don Vito | Hace un año

Poques feines es barrals que mos toquen es pardals

user Tolito49 | Hace un año

AntoniJa vos agradaría lluita per no baixà a Segona A / que per cert, no hi jugareu mai. ¡¡ ENVIDIA COCHINA !!

user Jutipiris | Hace un año

ValentinNo diguis 'no mos importa", basta que diguis 'no m'importa". Hi ha balearicos que si els importa el que dic, perque sol ser objectiu i respectuós. I mai desitg que perdi, ni molt manco ho.proclam públicament. I, números en má, històricament el Mallorca és un club de 1a-2a i el Balears de 2aB-3a, és la veritat pura i dura. I lo que no m'importa és si t'agrada o no que jo xerri del Baleares. M'es absolutament inverossímil, com deia aquell.

user Valentin | Hace un año

jutipiris (en minúscula) = "gestos fets amb la cara ó amb les mans per riure's d'algú ó per fer riure"", ok? ...dit aixó me enric perque te veig molt preocupat per es meu equip i el tens sempre present, tens el filial Poblense, Constancia, etc. perque no opines de ells?, no sé que pintas en es comentaris des ATB, no mos importa se teva opinió vale? Grasis Girona i amunt Real Madrid a per una goleada.

user Jutipiris | Hace un año

ValentinEstic segur que ni saps lo que vol dir jutipiris. I lo que es preocupant és una persona que se posa jajajás a un propi comentari. Per cert, ¿que es lo que me tiene que doler? A lo mejor conozco parte de la historia del Baleares porque soy de los pocos que le he visto en el Estadio Balear en 2ª, grupo Norte, contra Sporting y Deportivo de la Coruña. Con Mambrilla, Pastor, Morro, Mosquera, etc. Un domingo en el lluis Sitjar, a ver partidos de 1ª, y el otro al Estadio Balear, a ver la 2ª. Mira tu si me preocupa y me duele.

user Valentin | Hace un año

Jejejejeje soy del Barça pero esta semana próxima soy del REAL MADRID, a ver si os golean jajajajaja y os ponen colistas....... gracias GIRONA

user Valentin | Hace un año

vaya nick el jutipiris ( en minúscula, no te mereces más), preocupate más de tu barral, aquí tu opinión no importa a nadie, estás muy pendiente del nuestro veo jajajajajaja, tanto te importamos? eso duele eh ????

user Jutipiris | Hace un año

Don VitoNo me preocup de l'història del Baleares, la se. I per què és curt un barralet que coneix l'història del Baleares? Pel mateix que és curt un italià que coneix l'història de França? Raona la resposta. Si pots.

user Don Vito | Hace un año

JutipirisUn barral que sa preocupa pel nostre historial, va bé , un altre curt a sa lista

user Mallorqui_de_Mallorca | Hace un año

Don VitoPerquè sou 4 rates i ni per aquestes entrau a opinar, rei. 🔴⚫⚽💪🏻