Angelcaido Angelcaido | Hace un año

AngelcaidoQué gracioso el de los 17 negativos …el sólito. Qué cociente intelectual!!!

user Juana | Hace un año

No os preocupeis....ya os enseñan como ahorrar. Seguid todos sus consejos

Travis Travis | Hace un año

RafelLas sedes de las grandes empresas suelen estar en las capitales, como sucede en el resto del planeta. Puedo estar de acuerdo con ud en que Balears siempre debió recibir mejor financiación. Pero aquí el problema es la pésima gestión del Govern (històricament també) Balears es la región con peores ránkings en la enseñanza pública, siendo España a su vez, uno de los países con peor ránking en Europa. O sea, “sa darrera merda”. Pero no es solo una cuestión de presupuesto, sino de gestión. ¿Y por qué? Pues porque Navarra tiene menor presupuesto que Balears y está a años luz del nivel educativo de aquí.

user Rafel | Hace un año

TravisLa que més aporta és madrid pel fet de que té instal·lades allà les empreses del Ibex. Històricament som els darrers en inversió i ajudes, com bé ara s'ha demostrat en el transport públic gratuït, aprovat a tot l'estat menys aquí que s'ha fet de rebot i tard. Una vergonya, rebem tracta de colònia.

user Cap amunt | Hace un año

Juan SimonetHas estudiat molt, però no saps ni com se respon. Esper que si te donen més vacances al menys aprofitis per ensr reciclant es teus súper coneixemens.

Angelcaido Angelcaido | Hace un año

Juan SimonetQuizás no estudiaron para mantener a sus familias? Qué pena de prepotencia!!!

user Sa madona des troç | Hace un año

Juan SimonetHavent enverinat tota la massa borreguil, sempre quedarà el recurs de treure notícies per lapidar els professors. Aquells privilegiats que varen tenir l'honor de poder ser els primers vacunats amb AstraZeneca... i les caixeres s'indignaven... Idò ara si que estaran de baixa perquè els han deixat a tots ben arreglats.

user Sa madona des troç | Hace un año

joAtenent a l'article 88 de la LOMLOE, està prohibit fer comprar llibres de text. La normativa autonòmica ho contempla per conflictes d'interessos. Però el dia que una família porti els polítics davant la justícia s'haurà acabat això de fer pagar llibres i chromebooks per fer dois.

Astur Astur | Hace un año

No se olviden que Baleares también tiene una de las peores puntuaciones en educación de España. Así que aquí tenemos el pack completó, cara y mala.

user jo | Hace un año

nemitoEls llibres sempre han estat cars, hi ha pares que els hi sab creu invertir en l' educació dels seus fills però no gastar-los en un bon mòbil, cotrxe, sortir de festsa, etc.... Si ara els llibres fossin subvecionat seria discriminatori amb els pares que varen pagar els llibres i ja no tenen edad escolar, ja que haurien pagat els llibres dues vagades.