user BURNE | Hace un año

En resumen, que se fastidie el propietario y que page las consecuencias de que su inquilino no le page lo firmado. Si la/el alquilador se cuadra su pensión o ingreso mensuales con el alquiler, QUE SE FASTIDIE, pero eso sí, a seguir pagando luz, agua , comunidad, impuestos, IBi, etc, de la vivienda de la cual no obtiene ningún ingreso, SOLO GASTOS. En resumen, si hay un problema social con las vivienda,

Mallorquí Mallorquí | Hace un año

Okupas con una total falta de responsabilidad en una supuesta precaria situación no hacen otra cosa que traer a más niños al mundo, ahora preguntémonos los demás por qué motivo tenemos que hacernos responsables de que esta gente que utiliza el sistema para aprovecharse del mismo tenemos que hacernos cargo de su comportamiento irresponsable y mantenerlos con ayudas y el propietario del inmueble tener que sufragar los gastos simplemente por que no pagan ni quieren... así nos va en España de mal en peor, ésta gente que lo que tendría que hacer es buscar un trabajo para tratar de salir adelante y afrontar sus rsponsabilidades lo que hace es justo lo contrario, es tener otro hijo más para convertirse en familia numerosa y que se la mantenga el Estado, es decir, los españoles que trabajan. Vomitivo.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

LiberalJo no aport perquè no tenc cap propietat per llogar, no me sembla ètic. Circumstancialment, durant tres anys en vaig tenir una, fins que la vaig poder vendre, i la vaig tenir llogada tot es temps (a tres llogaters diferents) i mai me varen deixar de pagar (i això que era mala època: 2014-2017). Es secret? Demanar un lloguer assumible, encara que fos un 15% inferior a altres pisos comparables des barri. Si tu realment aportes, quina companyia t'ha demanat aquestes condicions? No voldria pensar que no ho has demanat mai i que això ho has tret d'una pàgina qualsevol d'internet en una cerca ràpida després de demanar-t'ho job me duria una bona sorpresa, o no? Perquè jo sí que ho he trobat així, després que tu ho comentassis.

user Liberal | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsVeig q ho tens clarissim segons els teus calculs. Per cert, i me deman, quantes en llogues tu amb les teves condicions?? Per que supos q deus aportar a la causa no? No voldria pensar que no es aixi. Me duria una bona sorpresa, o no??? Pq ja te dic que jo SI aport vivenda al mercat.

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsNo dius quina companyia exigeix això, però ho donarem per bo. T'equivoques en fer números: sa condició d'ingressos és anual i a un any hi ha 14 pagues i 12 mesos. Per un lloguer de 1.000 €/mes, 12.000 anuals, ets ingressos anuals han de ser de 30.000, és a dir, 2.150 mensuals. Es 2.400 € que tu deies se correspondrien a un lloguer de 1.120 €, no de 800 com tu deies. Sa notícia xerra de 550 € mensuals, que correspondrien a uns ingressos mensuals de 1.180 €. Un 40% dets ingressos me sembla més que raonable per llogar sense preocupacions; si tu vols arriscar més (ingressar més prenent més riscos), no demanis que s'administració te salvi quan es riscos se converteixin en un problema. Si poses una renda que es llogater pugui pagar, podràs assegura-la (mínim risc, ingressos menors); si vols guanyar més, has d'assumir tu es riscos, no trobes?

user Liberal | Hace un año

Solvencia económica del inquilino El importe total del alquiler en un año, ha de estar por debajo del 40% de los ingresos anuales del inquilino Es a dir si el lloguer es de 1000 eu/mes es demana una solvencia mensual de 2500 eu. Ja ho tens aqui

user Heròdot d'Halicarnàs | Hace un año

LiberalNòmines de 2.400 € mensuals? Això és molt difícil de creure; quines companyies t'han demanat aquesta quantitat per assegurar es teu lloguers?

user Biel | Hace un año

Y después se quejan de que nadie quiera alquilar. No pagan, con el cuento de los dos menores incluso el gobierno les dará la razón y cuidado que al propietario no lo lleven a juicio y le pidan daños morales y obviamente os politicuchos de siempre apoyando a muerte a quien es un moroso. Y si los propietarios están arruinados que les den. Es lo que hay... hasta mayo-diciembre.

user Liberal | Hace un año

Heròdot d'HalicarnàsPentura no m'explicat. L'asseguradora no te fara cap assegurança si el llogater no aporta nomines de mes de 2400 euros. I qui es que actualment pot aportar 2400 eu amb nomines?? No son els 300 eu de la prima d'asseguança , si no els requisits que demana l'asseguradora al llogater per fer el seguro. Que te q veure aixo amb les regles del mercat.

user PepTONI | Hace un año

Un claro ejemplo de lo que es tener RAZON EN EL FONDO ... pero NO EN LAS FORMAS. Suerte al propietario....porque les ha hecho un "gran favor" a sus inquilinos.