user ullastre | Hace más de 8 años

Per ventura, aquesta persona era coneguda fa anys, o a Catalunya, emperò jo no n'havia mai sentit parlar, tot i que som manacorí.

user Alberto | Hace más de 8 años

Joder..........no habrá alguna bici sin control cerca de esta??'

user En Tomeu de Son Espárech | Hace más de 8 años

Si qu'en fá de filigranes an so llenguatge, emplea s'assimilat aquest àn es que mos tenen acostumats es catalanistes. Per no xerrá de questa fórmula tan humillant d'empleá es suposat idioma de cultura pes narradó y mallorquí de paletos pes personatges. Evidentment mallorquí plagat de catalanades.

user Malida | Hace más de 8 años

Jo he llegit dos llibres seus i m'han encantat. Aquesta dona fa filigranes amb les paraules. I que consti que, Joana E, la darrera obra que he llegit d'ella, està ambientada a Mallorca i la protagonista és mallorquina... Per tant, tots aquests antimallorquins disfressats de mallorquinistes, és evident que critiquen per criticar i, una vegada més, mostren una gran falta de criteri i fiabilitat.

user XARNEGO | Hace más de 8 años

En sa ragio catalana se xerra un dialecta del mallorqui. En Jaime no existeix varon venir a Mallorca cuatra catalas xorizos que les volien fotra a sa presso. Aquí a Mallorca es llinatges o son llatins o be moros, i aquets cuatra locos que ara viven des cuento de sa rgio catalana me agradaría tenirlos que paga jo vorian com au pasarían de punyeto, es catalanots y mallorquins beneis cap a barcelo pero neddant.

user No tots | Hace más de 8 años

Als anys setanta, només uns pocs privilegiats podien pensar. La majoria de joves i al.lotes érem com a robots, adoctrinats des-de la escola, amb por d´alçar la veu i poc a poc, començarwm a obrir els ulls. Encara que en hi ha que s´afanyen en que els tornem clucar i mos conten una Història adulterada que pretenen que ens creguem.

user alcudienc | Hace más de 8 años

Viva Quinto Cecilio Metelo! (los catalanistas se olvidan de los romanos, ja!)

user I | Hace más de 8 años

N´Historiador fa una sàtira de la Història que s´han tret els gonelles de la mànega.

user Jaime | Hace más de 8 años

@Historiador: cierto!! Tanto como que Cleopatra era natural de Santa Coloma y Einstein, realmente nació en San Boi y se doctoró en la Pompeu Fabra.

user Historiador | Hace más de 8 años

@Jaime, no se oplvide de que Cristóbal Colón nació en Sant Feliu de Guixols, hay cierta controversia sobre si sus padres eran de Génova pero lo que está 100% demostrado es que Colón y todos los descubridores eran catalanes. Los 3 barcos salieron de Ampurias y no de Palos.