user Lluís | Hace un año

ROBERTO ALCÁZARQui ha de menester un bon professional éts tu, obsessionat contra es mallorquins, contra es catalans i contra sa llengua que compartim de fa vuit segles. D'altra banda, el món es molt gran i no falten llocs on podries viure plenament en sa teva llemgua. ¿No has pensat a mudar-te a s'Espanya despoblada? Hi viuries molt més tranquil sense haver de sofrir es mallorquins! En Franco ès mort però es franquistes bé que l'enyorau, tant que voleu reprendre sa seva política nacionalista espanyola sense tenir en compte que en democràcia mana sa majoria, que no comparteix es vostro nacionalisme. També en Hitler ès mort però a Alemanya encara hi ha neonazis emmetzinant sa convivència. Per desgràcia, ses conseqüències nefastes de ses dictadures no s'acaben amb sa mort des dictadors!

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

LluísQuerido amigo: No voy a perder más el tiempo leyendo a un acomplejado que solo sabe dar vueltas con el mismo rollo continuamente. Lo siento mucho por tí pero asúmelo de una vez, Franco ha muerto. Y reitero mi consejo: necesitas ayuda de un buen profesional. Adèu.

user Lluís | Hace un año

ROBERTO ALCÁZARDavant sa falta d'arguments només te queda es recurs a s'insult, tractant de sonats es qui no pensen com tu. Es nacionalistes espanyols sou així: mentres heu gaudit des poder de s'Estat durant es franquisme heu viscut feliços, però arribada sa democràcia no heu pogut consentir que es vostros privilegis vagin minvant i que es parlant d'altres llengües espanyoles també tenguin es dret d'usar-la i preservar-la. I com que argumentar contra es drets d'altri ès mal de fer, just vos queda insultar. Qui firma "Som i Serem" exposa idees que són de sentit comú, però no som jo; no he de menester firmar amb diferents noms. Qui té experiència de firmar amb diferents noms en aquest fòrum ès precisament un espanyolista com tu, que darrerament va molt cocpiu. Per acabar, convé que te quedin clares dues idees: T'agradi o no, en democràcia no hi ha "dictadors nacionalistes": sa quota de poder que tenen es partits nacionalistes ès sa que es votants els han concedit. T'agradi o no, s'existència d'un nacionalisme català, basc o gallec no ès un invent de gent tocada des boll, sinó sa resposta a s'existència des nacionalisme espanyol. Per molt que els tractis de sonats, no s'esvairan.

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

LluísAh! El mismo comentario es válido para el bipolar "Som i Serem" ya que sois el mismo.

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

Amigo Lluis: Hay buenos profesionales que te pueden ayudar con tus fobias, complejos y manías (basta repasar los comentarios que publicas por aquí), no estará de más que te pongas en contacto con alguno de ellos. Franco y el franquismo , por mucho que te pese, ya no existen. Los dictadores y nacionalistas hoy son otros, tú ya me entiendes ; ) Bon día.

user Lluís | Hace un año

ROBERTO ALCÁZARQui té un problema, qui hauria de renovar es discurs i qui fa victimisme sou es nacionalistes espanyols. Basta repassar es comentaris que publicau aquí, queixant-vos sempre seguit de "s'imposició" de sa llengua que parlam es mallorquins de fa vuit segles. Sa teva referència a sa "la escuela catalanista de hoy en día" n'ès un exemple.

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

Som i SeremMenuda empanada mental que tienes en lo alto, compañero.

user ROBERTO ALCÁZAR | Hace un año

LluísDe tu propio discurso: - El Estatuto de Autonomía reconoce la lengua catalana como propia de las Islas Baleares. - Hace 8 siglos que todas las generaciones de de mallorquines, menorquines e ibicencos la hablan y la trasmiten a sus descendientes. Entonces cuál es tu problema?... Deberías renovar tu discurso y dejar de lado el victimismo. Bon día.

user Lluís | Hace un año

ROBERTO ALCÁZAREn democràcia no hi ha escola "catalanista", hi ha escola respectuosa amb sa legalitat constitucional vigent, que reconeix diverses llengües oficials a part de sa castellana, i amb s'Estatut d'Autonomia de ses Illes Balears, que reconeix sa llengua catalana com a pròpia de sa comunitat, cosa ben normal perque fa vuit segles que totes ses generacions de mallorquins, menorquins i pitiüsos la parlam i la transmetem an es descendents. Voler fer creure que una llengua amb vuit segles d'existència ès una "imposició" ès una tàctica espanyolista que no pot funcionar mai perque ès ridícula i absurda. Hauríeu de renovar es discurs i deixar de banda es fals victimisme.

user Lluís | Hace un año

Antonio BibiloniEn es darrer comentari tens sa resposta: dic que s'únic adoctrinament que he pogut rebre va esser a s'escola franquista. Per tant...